Jag säger bara UÄÄÄÄRK!
Gud vad jag avskyr min lägenhet och att bo där jag bor! Om ni tycker att det blir dammigt hemma hos er så blir det 3 ggr dammigare hos mig! Att bo vid en starkt trafikerad korsning gör under för fönster och fönsterkarmar m.m! Speciellt nu vår/sommartids då man har fönsterna öppna!! Efter 1 dag så är fönsterbrädena svarta, även möblerna som står närmast :shock:
Jag är så trött så trött på den att jag flyr till Malmö så fort jag får en chans. Så slipper man vara hemma och se skiten!
Men förhoppningsvis så dröjer det inte alltför lång tid innan pojkvännen känner för att börja leta efter gemensamt boeende. Det är det enda jag väntar på annars hade jag sagt upp lägenheten för länge sedan. Jag kan inte vänta tills jag får lämna tillbaka nycklarna för denna lyan! *kräkkänsla* Jag har bott här alldeles för länge nu!!
Dessutom hur kul är det för två 5 åringar att bo här? Det går ju inte att släppa ut dem själva! Jag skulle inte själv vilja växa upp här så utsätter jag mina barn för det :cry:

Nåja, nu ska jag fortsätta torka av skiten här med min gula trasa och sen dra över med dammsugaren. Fyller ju en dammsugarpåse varje gång man städar här *muttrar*

Svågern kommer och hämtar oss sen och kör oss till Malmö. Han är en guldgruva! Snäll som jag vet inte vad.
Sen ska jag keeeeeeeeeeeeeeeeela med pojkvännen ikväll!!! YUM!


Inga kommentarer to “Lägenhet! £@/?%&#”

 1. Annah skriver:

  Daniel –> Du får väl leta lite så dyker det nog upp ett ska du se.
  Lycka till!

 2. Daniel skriver:

  Kul att alla är eniga om att jag ska flytta till Hbg. Nån som kan hitta ett jobb åt mig där också?
  Seså! Nu ska du inte purkna till! Jag vet att du vill flytta och du letar ju jobb så det blir väl nåt snart annars får du ju pendla det finns det ju fler som gör

 3. Linda skriver:

  Jippi, det lät ju inte alltför roligt! Jah… jag förstår endå pojken din med att lära känna dina barn osv, men snart får man själv åka ner till Malmö för att tända eld därbak på honom ;D

  Och så kommer ni hitta nå gemensamt och trivsamt *tycka* och kanske barn och hund o… nä.. *ler* Jag bara skojjas ;D

 4. Susanne skriver:

  Hallå söta du!
  Låter inget vidare med lägenheten. Men drömhemmet dyker nog upp en dag. Det känner jag på mig. ;-)
  Det var superskoj att träffa dig. Man blir så glad av ditt sprudlande humör.
  :-)

  Pussåkram!

 5. Annah skriver:

  Hoppas att han kommer på rätta tankar snart och att ni kan flytta samman. Jonas o jag bodde typ hos varandra direkt. Vi bodde i korridor i samma hus, men flyttade i stort sett in på mitt rum direkt när vi blev tillsammans.. Men efter ungefär 6 månader insåg vi att 20 kvm var lite litet så vi ställde oss i kö på en studentlägenhet modell större. Här trivs vi ganska bra även om jag saknar balkong enormt mycket. Lite trist att bo på tredje våningen och fina dagar inte kunna äta frukost på ”balkongen”. När jag tänker efter ska det bli ganska skönt att flytta härifrån förutsatt att vi flyttar till hus av ett större slag samt om det är en lägenhet måste det finnas balkong.
  I alla fall. Hoppas ni flyttar samman snart, ni passar ju så otroligt bra ihop.
  Kraaaam
  Annah

 6. Finna skriver:

  Så du är oxå i städartagen. Det är nämligen jag med, men jag kan ju inte låta bli att sätta mig vid datorn en stund varje gång jag går förbi ;). Det blev skitigare i vår lilla tvåa än i huset – nu finns det mera yta att sprida ut skiten på ;).

  Jag blev faktiskt förvånad när Daniel letade eget boende, för jag trodde att ni skulle flytta ihop på en gång. Atte och jag flyttade ihop efter 4 månader och det funkar ju :). Kramen!
  Eftersom vi hade ett distansförhållande så kände Daniel att han ville lära känna barnen bättre på nära håll innan vi flyttade ihop.. du vet hur män är ;))

 7. Marie skriver:

  Ja vad väntar ni på?! :-) Ni har väl varit ihop i över året nu?! Jag tycker pojkvännen ska komma till skott hihi!

 8. Knickan skriver:

  Hej gumsalisan! Jag tycker att ni ska flytta till Dalhem! Här finns massor med lekplatser till kidsen och så är det nära för Daniel till ”räserbanan”;-)))
  *puss å kram*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress