Gokväll kära besökare!
Tack så otroligt mycket för så många positiva kommentarer ang vår inredning! Jag uppskattar det djupt och när allt lagt sig kommer jag ha mer tid att svara er på era kommentarer (för att jag vill!)

Idag har jag, lillebror och lillan lekt med tre andra mammakompisar, bebiskompisar och lillebrorkompis!


(lillan med pojkvän)

Efter kompisträffen åkte jag och småfolket till IKEA och shoppade lite till lillans rum! Vi köpte en taklampa, en lampa, tyg till gardinkappa, tavellist, tavlor och ramar så i morgon ska tavellisten upp och jag ska hem till mammi och sy! SEN kommer bilder från hennes rum :) Jag har kört på serien ”Barnslig” från IKEA i textil till hennes rum, matta, lampa, gardintyg, sängkläder, tavlor. Tycker den är söt och färgerna är glada och härliga!

I morgon och på söndag ska vi se till att få resten uppmonterat dvs twinsens rum! DÅ kommer bilder på resten av rummen här. Vårt sovrum har vi inte gjort så mkt med, men lite tavlor ska upp i helgen sen ska sänglamporna bytas ut. Nytt överkast och lite mysiga kuddar + prydnadsdetaljer ska inhandlas vid tillfälle.
I helgen är även målet att alla lister ska upp + att jag ska handla färg och påbörja fönstermålning! LÄNGTAR!

Ang trappan så blir den som på bilden, dvs vitt vagnstycke + steg, svart spaljé och svart trappmatta på stegen (som på bilden)

Trevlig helg!


17 Kommentarer to “Kvällsredogörelse”

 1. fillidutten skriver:

  Du kör på i 250kr/h! Är likadan själv så jag gillar att se fler ”överaktiva” som min kära make kallar mej :O)

  Blir spännande att se trappan.

  Stor kram!

 2. Trollis skriver:

  Tänk att hon står upp…Tycker tiden gått så fort jag…Hänger liksom inte riktigt med…Snart 1 år…Och min är snart 6 månader…Vart tog dom månaderna vägen?!

 3. Madde skriver:

  Tror du inspirerar många att fixa och göra om hemma nu :)

 4. tomtebolycka skriver:

  Åh vad skoj att få sätta igång med fönstren! Det gör sån otroligt stor skillnad med en gång. Men trappan ska ni inte måla med en gång eller? Gillade skarpt idén om olika färg på spaljé och trapp. Många väljer ju att inte ha matta i trappen men jag måste säga att jag verkligen är _för_ det, även om det kan vara fint med vita steg. Dels är slitaget så hårt i en trapp att stegen snabbt blir fula om de är målade och dessutom är ju halkskydd A och O när man har barn (och djur).

  Så, heja heja ;-)

 5. Jesso skriver:

  Ska bli kul att se Junis rum och tvillingarna också och så hallen då hahha . Fönstermålningen kommer bli pricken över i:et !! Kommer att göra det mesta i hela huset tror jag..
  Trevlig helg själv!

  Kramizar

 6. bebbin skriver:

  Hej!

  Har hittat till din sida via familjeliv och 56 kilo och nu är jag fast! Vilken fin sida och vilket fin hem ni har och kommer att få!

  Ser fram emot de nya bilderna på kidsens rum!

  Ha en skön dag!

 7. chalitt skriver:

  o den va skitsnygg trappan!!! Verkligen cool!! de kommer bli jättesnyggt!!

 8. Snigla skriver:

  Låter som den (trappan) kommer bli skitsnygg, precis som allt annat ;) Själv ska jag försöka få våran trappa lite ekfärgad .. och ha vit spalje :) Känns som ett bättre alternativ då den går ner i en källare.. ett mörkare utrymme..

  Hoppas shoppingen går bra och att lillan kommit till ro i huset nu!
  kram från sandra

 9. minnapinna skriver:

  Wow, ni är så effektiva! Vi har inte börjat här hemma ännu, men på torsdag kommer mamma och tapetserar. Vi har af hämtat tapeterna och beställt golv. Kuligt! :) Trevlig helg!

 10. Trappan kommer säkert bli vrålsnygg (som allt annat)! Jobba nu inte för hårt under helgen, utan ta er tid att njuta lite också!
  Kramar

 11. Tina skriver:

  Ha en trevlig helg och unna er lite lugn och ro också! Fast det är ju kul att fixa till sig själv…eller hur?! Blir supersnyggt med trappan!

  Kram

 12. Labolina skriver:

  Tack så mycket! Jag njuter av varenda sekund :-D Tiden går så fort bara, halvvägs snart ju! Innan jag hinner fatta att det är någon där inne så är det mars och dags att titta ut.

 13. Petra skriver:

  Haftigt det kommer bli med trappan! Ska bli kul att se hur barnens rum blir ocksa.

 14. Godisfrun skriver:

  Shoppa, shoppa, shooppa, det är så himla kul. Men det känns som ni har kommit längre i ert hus än vi i vårt. Och vi flyttade in julen -00. hahahhahha

  Ni är superflitiga. Visst har vi oxå gjort en del men ni har gjort så mycket på så kort tid.

  Det blir säkert jättesnyggt med svart och vit trappa. Vi har bara målat vagnstyckena vita och spaljen vit. Vi hade egentligen beställt hem grå såna mattor man limmar fast. Men jag ångrade mig på dem så en väninna köpte dem av mig. Nu vet vi inte säkert vad vi vill fortsätta göra med trappen. Det är ibland därför projekten tar lång tid, för man ångrar sig eller kommer på något annat under tiden, hmm, jaja, den är ju inte helt fel som det är nu. Men lite väl vanligt.

  ha en jättebra helg.
  kramizar

 15. Malin J skriver:

  Gullungar! Tack för i dag, O hälsar också till Lillan med en kram som tack för senast. Trevlig helg kramkramkramkram

 16. serafia skriver:

  Japp!! Det är det bästa valet när det gäller trappen!! Man målar ju ingen trapp var och varannan dag för skojs skull;) (ask me) Kommer bli ASSNYGGT!!!!!! aPPLÅDER TILL ER SOM ÄR SÅ duktiga!!!!

  Trevlig helg!! kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam//

 17. Britt-Marie skriver:

  Ha en trevlig helg och ”slit” inte ut er.

  Kram

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress