Vår tjejspahelg är flyttad till den 9/1! Var ont om spabehandlingar pga en temahelg så vi satsar på den 9:e istället! Känns roligt att han ngt att se fram emot EFTER jul också!

I förrgår (torsdags) var vi hemma hos lillasyster vars lille Liam fyllde 1 år (igår). Som ni ser på bilderna är min pappa med och det hör inte till vanligheterna! Jag vet ärligt talat inte varför det blivit som det blivit, han har sedan vi blev tonåringar skärmat av sig och inte varit delaktig i vår familj. När vi växte upp kändes det som att mamma, jag och mina systrar var en familj och pappa en inneboende. Han hade problem med alkoholen (utan att vara en fullfjädrad alkoholist direkt). Det är ingen av oss barn som förebrått honom eller sagt upp kontakten med honom men han har varit som en avlägsen bekant man hejjar på MSN på tex, tragiskt men sant.
Men nu hade han ringt storasyster och lättat sitt hjärta att han så gärna vill vara en del av våra liv, tagit ansvar för allt han inte gjort etc och livet är ju för kort för att gråta över spilld mjölk och gräma över gammalt.
Så pappa kom på kalaset och alla tyckte att det var jätteroligt, även han – så vi får alla ta nya tag nu och försöka igen.

I går hämtade jag ut mitt nya Cult, lääängtar tills de åker upp. Har även beställt adventsfatet och ngt som heter ”Instant snow” det är ett pulver man blandar med vatten så blir det som ett gelé man dekorerar med – skitsnyggt!!! Finns hos blomsteraffärer etc.

I dag ska vi till IKEA och fylla på med lite glas etc (glas har ju en tendens till att diskas sönder) och sedan blir det grocery-shopping för syrran o Leffe, Fredde och hans flickvän Andrea kommer på middag i kväll. (Fredde är f.ö ett gammalt ex till lillasyrran som hängt kvar i familjen)

Ha en fin Halloween helg ni alla!

010
Goooooodis

013
Party, tycker Alice ;)

007
Småtjejerna leker med tågbana
015

Fredagsmyyyyyys!


71 Kommentarer to “Kalajs, Cult och lite blandat.”

 1. lundkvist skriver:

  Ert golv i köket är såå fint, vad är det för golv?

 2. sarah skriver:

  Ni verkar ha en sådan sammanhållning i er familj. Syskon,respektive, barn och er mamma. Alla bilder så alltid så ”hemtrevliga ut”. Jättemysigt!! Och ”grattis” till en delaktig pappa igen :)
  kram

 3. Engverth skriver:

  Måste säga att du ser ut att må toppen när man ser på bilden på dig i hallen.
  Ha en skön måndag!
  Kram

 4. pernilla skriver:

  Mysigt med kalas känns som om ni kalasar hela tiden men så är ni ju en stor härlig familj oxå! Hoppas ni har en härlig helg här hemma är det sjukstuga men på bättringsväg kram

 5. Jajja skriver:

  Halloj.

  Ser ut som om ni haft ett trevligt kalas med familj o vänner. Hoppas nu att ni kan hålla kontakten med er far.

  Vilka fina kort på alla, du e en fena på att ta kort, och sen bra fotomodeller me;)

  Trevlig helg på er.

  Jajja.

 6. LenaH skriver:

  Kul att er pappa vill ”vara med” igen. Ibland går livet sina egna vägar, men oftast hittar man nog ”hem” igen. Jag tycker att sammanbitna Alice var VÄLDIGT lik sin far på bilden här ovan :-)

 7. Britt-Marie skriver:

  Jättefina cultisar. Ja,du det dröjer inte länge förrän det är dags för julpyntningen. Vad har denna hösten tagit vägen och i morgon kommer snön sägs det.

  Kram

 8. anna71 skriver:

  Hej,
  jag tycker stolen ni har i hallen är så fin, är det en desingstol eller?? Mvh

 9. Jessica skriver:

  grr,detta inlägga har jag inte sett fören nu! Jäkla dator :(Vad kul att er pappa vill vara delaktig igen! Bättre sent än aldrig. Dom cultisarna har jag också shoppat! så fina! Längtar så till jul att ¨få ta fram alla fina julsaker man shoppat genom åren, såsom Cult bla.

  KRAM

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress