Kanske dags med en uppdatering! Det var ju ett tag sedan!
Förra veckan var ju både födelsedag och bröllopsdag och sedan i lördags så hade Noel sitt kalas och vi hade huset fullt av fikagäster. Jenny & Jonas med barn stannade kvar på kvällen och vi beställde pizzor och tittade på Mello tillsammans! Jenny och jag hejade inte på Charlotte men det gjorde Jonas :)

I dag var Junis första dagisdag! Ja hon fick plats på Noels dagis! Även kompisen Moa ska börja där nu i april, det tycker vi är roligt även om de tyvärr inte hamnar på samma avdelning.
Juni stormade rakt in och intog avdelningen och jag fick nästan släpa henne därifrån;) Så jag tror inte det blir några problem!

I fredags fick jag äntligen tillbaka min laptop efter exakt 2 månader på lagning! Eftersom den tiden är totalt orimlig så klagade vi på Siba och de höll med att verkstaden absolut haft den på tok för länge. Idag ringde de och erbjöd oss 500:- i cash som plåster på såren! Sådant gillar vi! Butiker som tar sitt ansvar.

Idag har det varit snöoväder från morgon till kväll så just nu ligger ett tjockt snötäcke utanför! Vi får se om det ligger kvar i morgon!

Jag skulle haft ett Me & I för en månad sedan men fick ställa in pga att det blev för mkt avbokningar och tyvärr blev det inte bättre denna gången.. 3 stycken blev vi efter alla avbokningar! Annika, Anna och jag! Men det var riktigt trevligt ändå! jag har världens bästa säljare som ändå gav mig maxrabatten. Medans snön föll tungt ute så tände vi ljus och åt kolakladdkaka med glass och drack kaffe och pratade skit (det vanliga: jobb och barn)
Jag skickade med kladdkaka till bådas Patrikar :)
Det blev inte jättemkt shoppat, men en brun godisråtta tröja till Noel, en turkos singoalla klänning till Juni i frotté och en grön frottéklänning till mig + vita knickers i frotté.


33 Kommentarer to “Jag är här :)”

 1. Trollis skriver:

  Spiderman är poppis här oxå.

 2. Johanna skriver:

  Spiderman dräkten är underskattad. 3 åringens ögon höll på att ploppa ur när han fick den och sen dess lever han i den. Åkte tom i skidskolan med spiderman dräkt under skidkläderna
  Glad påsk

 3. Finna skriver:

  Va bra att ni fick lite plåster på såren från Siba, skam vore väl annars.
  Finfina bilder som vanligt!!
  Hur firade ni bröllopsdagen då?
  KRAM!!

 4. Jenny skriver:

  Låter som mysiga dagar!

 5. jennie m malva skriver:

  Här hemma var det Malva som fick bruna godisråtta-tröjan, underbart fin. Kläderna du köpte vill jag oxå ha, men att köpa kläder till mig själv känns ovant och konstigt så det var barnen som fick, som vanligt. :)

 6. Therese skriver:

  Me&i har ju så fina kläder! Jag skulle på en träff, men fick tyvärr ställa in. Men jag beställde iallafall genom värdinnan. Köpte molntröjan och gröna knickers till äldste sonen och girafftröjan till lillsonen. Har inte sett kläderna ännu, men hoppas de är lika fina i verkligheten.

 7. Jenny skriver:

  Hej!

  Antingen så är jag urkass på att tolka vad du skriver, eller så har jag helt enkelt missat något… Men är det så att du väntar barn igen? Tänkte eftersom du skriver att du är illamående och att du köper kläder som passar växande mage.

  Jag tycker jag läser varje dag, men att du ska vara gravid har jag aldrig läst…

  Kram på dig!
  Jenny

 8. Ella skriver:

  Å va mysigt att du skriver några rader – har saknat dig ju! Vilken lycka som lyser i ögonen på födelsedagsbarnet, skoj att se. Ha de bäst o va rädd om dig o magen.kram/Ella

 9. Spooky skriver:

  *Glad Påsk kram*

 10. jeanette skriver:

  Hej tjejen!

  Vad trist att ni inte blev fler igår. HAde jag sagt att jag skulle komma? Kan inte minnas.. Fortf förvirrad, men nu kan man ju inte skylla på amningen iaf. Vårt vardagsrum fotades idag, vi trodde när vi fick förfrågan att det var med våra möbler det skulle tas bilder..

  Men icke sa nicke.. Det var en stylist som plockade bort allt vårat, och tog hit en massa möbler o andra inrednings detaljer. Tex en skinnstol för 82000:- Kul när man har djur o barn, hon sa att vi fick hålla oss ifrpn den delen av huset tills dom var klara idag på em. Så det var bara att lämna hunden till farmor o farfar. Stackars katten har fått vara instängd i grov köket. O vi har fått hålla oss hemifrån tills det var dags för W att sova.

  Såååååå skönt att allt är som det ska igen. Hade vi vetat hur mkt jobb det skulle vara så hade vi aldrig gått med på det! Så nu hoppas man verkligen att man fåpr en fin summa pengar för besväret!

  Hade mkt hellre varit på ditt meandi party, snackat skit o ätit god kaka=)

  Må så gott, hoppas att du snart vaknar upp ur dvalan! Stor kram

 11. Malin B skriver:

  Vad skönt för dej att orken börjar komma tillbaka!!

  Kul att Juni verkar funnit sig tillrätta på en gång – dom är ju otrolig duktiga dom små! Hoppas att hon klarar första tiden utan värre förkylningar….det är min fruktan nu när min skruttis ska börja på dagis.

  Ha en skön tisdagkväll!

 12. Liz skriver:

  Jaadu det var ett fruktansvärt oväder vi rök på (om ni nu fick som vi i småland)

  ..vilka läcka spindelmän..tur det finns sånna så vi kan sova gott och tryggt om natten ;)

  Kramkram

 13. Hanna i gbg skriver:

  Hej Åse!

  Gissar jag rätt att ni skall få bebis igen?!!

  Har haft det lite tufft privat några månader nu och därför lagt dator o internet på is, men nu idag när jag besöker dig igen så fick jag minsann en glad överrasknig!!! Misstänkte det såklart när du skrev ”passar en växande mage” och om ditt illamående..hihi..sen såg jag bland de andra kommentarerna att flera pratade om 5:an, så jag tror allt min gissning stämmer!! I så fall, vad fantastikt roligt!!! Kommer ihåg att du, precis efter juni kommit, lite sorgset konstaterade att det var sista gången du skulle komma hem med en nyfödd..men sånt vet man nog aldrig trots allt ;)

  Jag hoppas såklart att jag kan få fortsatt förtroende att glädjas med er :) Men det avgör du! Testade mitt förra lösenord, men jag antar att det hunnit bytas..kanske både en och två gånger :P

  Hoppas också att ni har lika härligt marsväder i skåne, som vi har här -gör ju allt så mycket lättare!

  kram Hanna

 14. vickan skriver:

  det var inte mkt shoppat :) du skulle bjudit hem mig på partyt, jag köpte nog hela kollektionen :-D höhö

  puss

 15. Margitha skriver:

  Härlig bild på Noel förväntan om vad som finns i paketet…Vilken lycka en cykel…Och vad bra att Juni trivs på engång på dagis…
  Ha det bäst hoppas att illamåendet slutar snart…
  kram

 16. Cissi skriver:

  Ja fy vilket snöoväder, var ganska obehagligt att köra hem i går kväll.
  Härligt att Juni tar dagis med en klackspark, klart det är skoj på dagis med alla barnen och alla nya saker som inte finns hemma =)

  Ledsen gumman att jag inte kunde komma igår, har haft det rejält turbulent runt mig.
  Men det blev i all fall en beställning från mig, längtar till mina fina kläder kommer. Var det snyggt? Jag har ju inte sett det ”in real”…

  Kan ringa dig lite senare, pussar!

 17. Veronica skriver:

  Åh va snygga kläder! Bra med plagg som har plats för växande mage mé!!! Så skönt att Juni gillar dagis hoppas att det kommer att gå lätt med inskolningen,så du slipper bekymra dig för det,jobbigt när man inte e riktigt fit 4 fight!kramizar i massor!!

 18. Helena skriver:

  Vet du, jag har alltid beundrat dig för att du är så snygg och klär dig snyggt – den gröna tunikan var himla fin. :-)

 19. B-M skriver:

  Härligt att det gick så himla bra på Junis första dagisdag! Då lär det ju inte bli några problem med inskolningen. Jättfina kläder från Me&I, jag gillar skarpt tröjan med godisråttor. Ha det så bra i snön! Kram

 20. lia skriver:

  Gud va fin den gröna klänningen / tunikan var !
  Absolut ett bra köp.

  Jag höll inte heller på Perelli utan på BWO och Sanna,ringde på båda :-)
  Men jag gillar Perellis låt oxå så det var helt ok att hon vann tycker jag .

  Ha det gott / Lia

 21. ann skriver:

  Dagistjej!!! Tänk så fort tiden går!!!!

 22. Vad mysigt att Juni verkar gilla dagis så bra!

  Härliga bilder på spindelmännen och annat!

  Tack för peppmail häromdagen. De gjorde gott!

  Kramar

 23. Bina skriver:

  Åh dagistjejen, vad skönt att hon fick plats ihop med storebror!

 24. jenny skriver:

  roligt att höra ifrån dig!

  Vad skönt att Juni gillade dagis från 1:a stund! Det är SÅ viktigt att dom trivs!!

  Kram

 25. Lotta skriver:

  härliga bilder! fiiina kläder du köpte! Ha en sueprduperbra dag!kraaaaaaaaaaaam Skönt attd e gick sa bra för Juni pa dagis!!!

 26. Pernilla skriver:

  Hej på dej!!!!

  vad skönt när de bara springer in på dagis =)
  Lät så mysigt med fika, tända ljus och shopping. Fick första leveransen till lilla fisen förra veckan. En del var restat men det kommer snart. Än så länge har jag bara handlat molnklänningen till mig själv. Tänkte matcha den med en snygg solbränna till sommaren…..förhoppningsvis. Ska plocka fram sommarkläderna och se om man kommer i dem i år. Förra året var det ju inte lönt efter grav men i år så…………..Alla kilon är borta men magen skulle behöva få sig en omgång situps ha ha.
  Ha det nu så bra!!

 27. Linruz skriver:

  Kul att höra från dig igen och roligt att allt går bra på inskolningen.Kram Linruz

 28. Madde skriver:

  Skönt att det gick så bra för Juni på dagis

 29. Mia skriver:

  Åhh vad skönt att höra ifrån dig! Snygg tunika och knickers du köpte! Hoppas illamåendet blir bättre!

  Kram Mia

 30. Ulrika F skriver:

  Tror du kommer att bli en riktig kalaspingla i dina nya kläder!!
  Jag har en grå från förra säsongen som jag e supernöjd med.

  kramar….

 31. Jessica skriver:

  Ja, vad hände med våren egentligen? London var soligt(!) och fint i alla fall :) Grattis till stora barn som fyller år och börjar på dagis!

 32. petra skriver:

  jag höll inte heller på Perrelli. Gratulerar i efterhand på bröllopsdagen. Kul med me&i party, bra med maxrabatt i alla fall. vad fin den gröna klänningen var den skulle jag med kunna tänka mig.

  här ligger oxå ett tjockt vitt täcke. trist. våren VAR ju här.

  ha det bra
  kram

 33. Annika skriver:

  Patrik hälsar och tackar för den smarriga kladdkakan. Han satte i sig HELA biten helt själv… Men sedan mådde han liiiite illa. Ha ha….

  Tack också för pratstunden. Hoppas jag inte tröttade ut er med mitt deppiga tjat….

  Kraaaaam!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress