Det är en styck trött skånska som sitter här just nu!
Vi kom hem från Sthlm igår runt 18 tiden efter en händelserik, superlyckad helg!
Dock startade helgen lite kaotiskt då vår bil brakade ihop strax utanför Helsingborg! Rätt som det var så var hela kupén rökfylld och det luktade bränt… Efter ett tag stod det klart att det var värmepaketet som var paj. Så det var till att vända och hyra bil istället!! Snacka om maxad otur!

Nåväl, väl framme i Sthlm låg vi efter tidsmässigt så det var stress, stress, stress! Vi skulle bo på Gustaf af klint så dit åkte vi först för att göra iordning oss och sen ta en taxi till LiS hotell där jag skulle träffa några av de andra tjejerna.
Daniel följde med upp dit en stund och hejade på tjejerna.
SÅ kul att se dem!!! LiS har jag ju räffat förut men Linsfia, Nina och Finna hade jag inte träffat och de såg ut/var precis som jag föreställt mig dem :-) Det blev stort kramkalas och efter något glas vin trängde vi ihop oss i en taxi och begav oss iväg till Engelen för att träffa de andra!

Här har vi radat upp oss på LiS hotellrum ;) Fr.v: Nina, Linsfia, LiS, jag, Finna

Det var så in i bomben kul att träffa tjejerna man bara känt genom webben innan och det var så där lite spooky.. precis som ”Du lever ju!!!” :-)
Väl där tog vi oss en drink tills det var dags att gå ner till festkällarvåningen. Maria L & Linda hade gjort ett himla bra jobb!

Här skålar Maria och Linda (som fixat allt!) in kvällen med oss

Summan är iallafall att allt var helt otroligt lyckad, alla tjejerna var helt underbara och vi hade en himla massa kul!! Både på Engelen och sen när vi gick vidare till karlsson & co. Väl därinne mötte jag upp Daniel med Micke & Johannes.

Så ni kan kanske förstå att det var en seeeeeeeeeeeeeeg resa hem att göra igår! :-) Huvudet värkte en aning kan jag säga!
Bilderna från träffen ligger uppe här:
IRL träffen
Finna har även lagt ut bilder här
(Ansök om anvnamn + lösen här om du inte har det)


Inga kommentarer to “IRL träffen!”

 1. Marie skriver:

  Vad roligt Ni verkar ha haft!! :) och den där nattamaten håller jag med om att du var värld… helt klart!! *kram*

 2. LiS skriver:

  Nu finns det bilder hos mig att kika på, de 24 första är inlagda, och fler kommer..hehe..jag var snabb i kamerafingret med andra ord :p

  *kvällskram*

 3. Lotta skriver:

  Wow, vilken toppen kväll ni verkar ha haft! Ska in och kika på fotona nu! Ska bli kul att se alla!!! :)

  Kraaam/Lotta

 4. Eva skriver:

  Ni verkar ha haft en riktig toppenkväll!!

 5. LiS skriver:

  Visst hade vi kul!! :) Den där nattmaten var god med minsann, den satt precis där den skulle *slurp* Vilka fina foton du tog, men som vanligt lyckas jag alltid få till fula miner på kort ;)

  Vi hörs och ses snart här i skåne med hoppas jag! Vi får dessutom sedan hjälpas åt att fixa en dejt här till hösten ;)

  *kram*

 6. Linda skriver:

  Det verkar iaf som att ni haft skoj på träffen! :) Och trevlig bilder *ler* Får väl masa mig ditåt på nästa fest tror jag *blinka*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress