Så var IRL träffen över! Alltid lika kul att träffa tjejerna! LiS hade ordnat det såååå fint och vi åt och drack så vi nästan sprack! Tusen tack vännen för allt du gjorde för oss! *kram*
Daniel kom ner med Lillebror vid 20 tiden och sen bröt vi strax efter 23.. jag blev tyvärr ganska oroad över att Lillebrors ben darrade/skakade så efter att ha stått i Knickans knä.. det drog ner humöret ganska markant ;-/
Pratade med BVC idag som lugnade mig med att det inte var ovanligt och att så små barns muskler fortfarande är svaga och överanstränger sig lätt *puuuuuh*
Nästa gång får jag ta igen festandet! :)

Fler bilder från träffen hittar ni här!
Men huuuuuuu som jag ser ut på bilderna från IRL träffen.. blir riktigt deppig! Jag vill vara smal igen NUUUUU! och ändå har jag gått ner 10 kg sen jag kom hem från förlossningen ;-/ Nåja.. jag är ju på väg ner åtminstone, får stå ut så länge..
Något som är vackert på mig nu är iallafall mitt leende *S*
Efter 3 nätter med blekskenor ser mina tänder ut så här

Så nu är det bara 2-3 nätter kvar sen är de vita!


Inga kommentarer to “IRL träff 2004”

  1. Finna skriver:

    Jag vill oxå ha vita tänder! Ska minsann unna mig det nån gång. Snart hoppas jag! Kramis!!! Just det, jag har lagt ut bilder från i fredags och lördags :-)

  2. Linda skriver:

    Åh vilka fina vita tänder du har!! Kul med bilderna från IRL-träffen. Jag lånade ett par, hoppas det är okej? Kram Linda

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress