Snart är den här! Nya Ikeakatalogen för oss som är fans utav Ingvar(I) Kamprad(K) Elmtaryd(E) Agunnaryd(A)
Redan nu kan man bläddra lite i den.


15 Kommentarer to “Ikeakatalogen 2008”

 1. Liz skriver:

  Och en boende på mitt jobb har haft lilla Ingvar som elev..kan säga att det är en heeel del prata om honom på jobbet;)..han är t.o.m snäll och skickar henne julklappar m.m än idag;)

  Mee loooooove IKEA..det är typ guds gåva till alla tjejer;)

  KRamkraaam

 2. Åse skriver:

  Nej det är du säkert inte ensam om men alla sängar är väl inte i trä som ser ut som plast på IKEA? Sen beror det ju givetvis på hur man inreder sitt hem, samma möbel kan ju se totalt olik ut beoende på hur den möbleras, då ligger det nog mer på inredaren än själva möbeln.
  Men smaken är ju som baken :)

  [quote comment=”354″]Är det bara jag som tycker att IKEA är riktigt nasty? Vem vill ha ett hem som ser ut som alla andras hem? Och en säng som ser ut som trä men i själva verket är plast? Usch.[/quote]

 3. Jenny skriver:

  Jag längtar också efter IKEA-katalogen! Jag rusade hem igår och tittade i brevlådan, men där var den inte – kanske kommer den idag… Jag har ialla fall tjuvtittad lite på internet ochd et är precis min smak :) Jag kommer att kunna handla ALLT! ;)

 4. Lotta skriver:

  Är det bara jag som tycker att IKEA är riktigt nasty? Vem vill ha ett hem som ser ut som alla andras hem? Och en säng som ser ut som trä men i själva verket är plast? Usch.

 5. Åse skriver:

  Min postgubbe brukar vara snäll så jag hoppas på det :) Annars får jag traska upp till IKEA och norpa en där istället, bor ju granne med Ikea nu *S*

  [quote comment=”324″]Tänkte bara tala om att det inte är säkert att du kommer få din kära katalog bara för att du satt upp en extra lapp, jag tänkte göra samma sak men fick höra att det inte är lönt för postgubbarna står inte och sorterar så, det är tydligen allt eller inget :| Bara så du vet =)[/quote]

 6. Åse skriver:

  Åhh duktigt att du kunde hålla dig hihi, hade inte jag kunnat!
  Jag har också bott i trakterna, bodde i Älmhult och jobbade i Diö av alla ställen *S*

  [quote comment=”325″]Min brors tjej jobbar på Ikeas kundservice så hon hade givetvis redan katalogen hemma hos sig…men jag valde faktiskt att INTE titta i den(!) Jag vill ju gotta mig ordentligt när den kommer i min postlåda:-) Å lite kul vetande bara så bor jag bara någon mil från Elmtaryd å Agunnaryd…:-)[/quote]

 7. Ida skriver:

  Min brors tjej jobbar på Ikeas kundservice så hon hade givetvis redan katalogen hemma hos sig…men jag valde faktiskt att INTE titta i den(!) Jag vill ju gotta mig ordentligt när den kommer i min postlåda:-) Å lite kul vetande bara så bor jag bara någon mil från Elmtaryd å Agunnaryd…:-)

 8. Marie skriver:

  Tänkte bara tala om att det inte är säkert att du kommer få din kära katalog bara för att du satt upp en extra lapp, jag tänkte göra samma sak men fick höra att det inte är lönt för postgubbarna står inte och sorterar så, det är tydligen allt eller inget :| Bara så du vet =)

  [quote comment=”317″]ha ha ha ha!! Kom ju lägligt, innan din kommentar stod jag ute i nattlinnet och klistrat på en lapp på brevlådan, under ”Ingen reklam” skylten där det står ”Men gärna IKEA katalogen!”
  Ja det finns klisterlappar, fast de orkar jag inte jaga fatt på idag, katalogen börjar ges ut i morgon. :) :)

 9. Kicki skriver:

  För den som vill ta Ikeas prylar ett steg längre är ju denna sajten rätt kul:
  http://ikeahacker.blogspot.com/
  Kram K

 10. Rebecka skriver:

  Visst är Ikea katalogen som en bibel!

  Ha det bra!

 11. Alexandra skriver:

  Åhhh, är ”Bibeln” här snart?!? JIPPIE :)

 12. Åse skriver:

  ha ha ha ha!! Kom ju lägligt, innan din kommentar stod jag ute i nattlinnet och klistrat på en lapp på brevlådan, under ”Ingen reklam” skylten där det står ”Men gärna IKEA katalogen!”
  Ja det finns klisterlappar, fast de orkar jag inte jaga fatt på idag, katalogen börjar ges ut i morgon. :) :)

  [quote comment=”316″]Man får inte glömma att ta bort ”Ingen reklam” skylten, annars får man ingen katalog :(
  Men jag såg att man kunde beställa en adresserad katalog om man är medlem :)[/quote]

 13. Madde skriver:

  Man får inte glömma att ta bort ”Ingen reklam” skylten, annars får man ingen katalog :(
  Men jag såg att man kunde beställa en adresserad katalog om man är medlem :)

 14. Cia skriver:

  Visst är det spännande med nya katalogen! *hoppar högt* Tjuvkikade i den tidigare i veckan och det finns många snygga nyheter!

 15. Marie skriver:

  Här har vi någon som längtar lika mycket efter nya katalogen som jag, tydligen ;-) Spännande, och roligt med inspiration!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress