..nåt hemskt! (under omständigheterna är det ju det)
Jag drömde att jag varit ute och festat med min kompis Lena, min syrra m.fl men kom inte ihåg ett smack!! Jag blev jättepaff när jag fick veta att jag överhuvudtaget varit ute och jag hade bevisligen blivit STUPFULL eftersom jag inte kom ihåg nåt!! Alla berättade hur full jag varit och jag kunde inte fatta att ingen sagt åt mig att inte dricka eftersom jag var gravid!! Jag hade visst hela kvällen gått omkring med halvfulla drinkglas!!!
Mini sparkade i magen så jag visste att h*n levde men gud vilken ångest jag hade!!!
Vaknade teck och lov ur drömmen när Daniel pussade mig hejdå när han drog till jobbet.

Förkyld är jag så det visslar om det fast tack och lov börjar det bli bättre nu!
Igår besiktiades lägenheten och det gick väl sådär! 3 av rummen var målade i kulörer som inte ligger under standard (blått!!??) så jag kan ev bli bet. skyldig. Fast det är 7 års avskrivningstid så det kan röra sig om en tusing.. dummisarna!!

Letar ny bil gör vi fortfarande.. inte hittat någon som känns 100! Får hoppas det dimper ner nån kulig snart!
Igår handlade jag och barnen Minis första sparkdräkt! Jättesöt fast i neutrala färger, vi kan köpa mer könsindelat sen när vi vet :-)
Sen på kvällen spelade vi ”Den försvunna diamanten” och ungarna tyckte det var såååååå kul! Roligt! Daniel vann första gången och Storasyster andra :-)

Imorgon är vi hembjudna till Anna & Patrik (Anna som ska ha bäse på samma dag som mig) ska bli kul! De är så supertrevliga och Patrik lagar ju god mat! *S*
Sen på lördag är det barnens kalas!

För övrigt är jag lite piggare och på bättre humör än jag varit den sista tiden. Verkar som jag börjar komma ur mitt osociala tillstånd också.. något som kusin Annika var snar att upptäcka för någon dag sedan.. då vågade hon börja ringa igen *S*
Fick ett sådant gulligt mail av henne för en stund sedan efter vi suttit och pratat om problemen med papporna till våra barn:

Det slår mej ofta när vi pratar hur LIKA vi är. Det är helt otroligt när man tänker efter. Undrar om Flemming varit på mamma eller pappa på Birgitta =)

Jag känner verkligen att vi är tvillingsjälar som har följts omedvetet åts i livet. Vad kan det annars vara?? När du mått dåligt har jag mått dåligt och nu när jag är lycklig och är älskad är det samma för dej. Nästan så man ryser….och så ska vi bli mammor igen =)

Du är en UNDERBAR vän, Åse!!

Kram Annika

Och det är verkligen konstigt, vi har verkligen gått hack i häl under vår tid här på jorden.
Vi kommer från samma familjeförhållanden, har samma uppväxt, fick barn samtidigt (hon i sep 97, jag nov 97) gått igenom samma saker med skilsmässa m.m, träffat nya partner som känns 100% rätt och nu ska vi har barn samtidigt igen :-) Dessutom ÄR vi väldigt lika som människor.

Nåja jag får lägga på ett kol! Ska luncha med Cissi kl 12.

KRAM!


Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress