Efter lite eftertanke så ringde vi till mäklaren och sa att vi inte var intresserade.. Radhuset skulle bli liiiite väl dyrt och sen kände inte Daniel 100%-igt för huset.. så det är bara att leta vidare! :-) Fast eventuellt så väntar vi till nästa år med att fortsätta leta aktivt för vi har ju bröllopet att ta itu med och det kan vara lite väl mycket att tänka på både hus och bröllop :-) Men dyker det rätta huset upp så slår vi till!

Jisses vilket skyfall det var igår när barnen slutade skolan! Någon hade öppnat himlen! Stackars Storasyster grät floder för hon var genomvåt och stelfrusen.. min lilla kicka..
Men nu har mina goa ungar sommarlov! Känns underbart att få spendera massa tid med dem nu!

Idag åkte vi ut till goa kussen och ”lekte”. Vi gick en långpromenad med alla våra ungar (yngla av oss? Vi?) och sen satt vi och tjabbade, ammade, tjabbade och ammade om vartannat. Lille Lillebror var jätteintresserad av Annikas Arina, men Arina är lite för liten än för att intressera sig på allvar.. lilla sötnosen!

Lite lunch innan vi ger oss ut

Flickorna med sina småsyskon :-)

Helt otroligt! Redan inne i halva Juni! Vart är SOLEN?! Och tänk, jag fyller 31 den 24:e! Jisses, jag fyllde ju ”nyss” 30!
Nu har vi fått bredbands TV här och nu surfar jag på en 10 mbit lina, gött! Ganska stor skillnad mot min 2 mbit lina faktiskt! Märks inte minst när man laddar ner..

Imorgon är inget inplanerat, skönt! Sen på fredag kväll ska vi hem till kussen och grilla och på lördag 30 årsfest nere i Bjärred..

Avslutar med en glad kille i sin nya hatt!


Inga kommentarer to “Huset”

  1. Marie skriver:

    Underbar bild med tjejerna och barnvagnarna. Lillkillen är ju för söt i sin hatt. Lik sin pappa tycker jag nog! Roligt att Ni ska gifta er, ser fram emot att få följa vägen dit! Såg att det var irlträff den 25/9, tycker du inte jag ska anmäla mig dit som ska föda barn den 26/)…*s*. Hoppas allt är bra annars och att du snart blir bättre i ryggen!! *kramar*

  2. Ellen skriver:

    Tack för ditt inlägg i min gästbok. Vilken härlig bild på Cindy, Michelle o barnvagnarna! :)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress