Nu äntligen får jag möjlighet att uppdatera lite :-)
Tiden går åt med två 6 åringar med sommarlov och en 3½ månaders *S*

Just ja, huset.. Vi var på omvisning igår och det var en nyttig visning.. för vi bestämde oss för att hoppa av! Det är helt enkelt renoverat alldeles för slarvigt!! Och eftersom varken jag eller daniel är speciellt händiga när det gäller sånt så hade vi behövt hyra hantverkare till det och då hade vi helst velat dra ifrån lite från utgångsbudet istället för att det gick upp! Det går fler tåg… eller kommer fler hus :-)

Fin övervåning i huset!

Efter visningen igår var det dags för massage! Jisses att massage kan göra så ont!! jag tänkte både en och två gånger ”Det gör mindre ont att föda barn!” hehe
Angående min smärta i svanken så tror hon att sätesmusklerna är lite spända, pga förlossningen m.m men att massage kan råda bot på det. Jag var spänd och hade massa knölar mellan skulderbladen, axlar och nacke (Där får jag för allt datorsittande på en skitstol!!)
Men det var trots allt skönt att få en riktig genomkörare! Ska boka in en ny tid om 2 veckor ca.
När jag ändå var på Aktiverum så passade jag på att fråga om träning m.m för jag tänker börja träna styrketräning till hösten. Vill inte bara gå ner i vikt igen utan vill bli vältränad både för syns skull och för min ryggs skull! Blir lite panikslagen av att vara så otränad som jag är vid 31 års ålder! Bådar inte gott för ålderdomen..
När jag kom hem hade Daniel tagit ut en köttfärsgratin ur ugnen! Åhhhh vad gott!! Lite väl sent att äta middag kl 21 men vi hade inte hunnit äta innan!

Gott!

Idag ska knoddarna till tandläkaren kl 13:45. Cissi frågade om vi ville följa med till Jordbodalen efteråt men vi hinner dåligt idag.. måste ju hinna äta m.m sen också. Vi får ta och ge oss ut sen efter maten istället.
Pratade med Anna, hennes Noah har också haft en ”bökig” tid! Intressant eftersom Noah o Lillebror ör exakt lika gamla så det är väl en utvecklingsgrej.. Lillebror har bökat och vaknat tidigt, gnällt lite på nätterna och ätit oftare än han brukar..
Apropå Anna så är hennes granne konditor så han ska baka vår bröllopstårta! :-) Vi får ett bra pris! Anna har så många kontakter och idéer om bröllopet! Tur jag har henne :-)

Nä, nu har lillebror somnat så jag ska passa på att göra mig iordning!


Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress