Hu! Var hos min barnmorska idag för att sätta in en hormonspiral. Margareta berättade att det kan kännas lite när hon tar tag i livmoderstappen för att föra in spiralen och att det sitter många nerver där så det är ganska vanligt att man blir lite yr och illamående. Jag var avslappnad och hon berättade hela tiden vad hon gjorde och när hon tog tag i tappen med tången så mycket riktigt så blev jag akut yr och illamående, sen minns jag inte mer.
Jag svimmade!
Kvicknar till och stirrar helt förskräckt på konturen som står böjd över mig. Hör en röst men ser inte klart eller förstår vad jag varit med om eller var jag är. Efter några sekunder klarnar allt och jag förstår vad som hänt. Frågar om allt är färdigt men det var det ju inte :-/
Efter en liten stund gör hon ett nytt försök och måste tyvärr ta tag i tappen igen med tången men tar det väldigt försiktigt. Jag blir yr och illamående igen men försöker koncentrera mig och till slut så var allt klart! Min BM sprang iväg och hämtar lite saft och beordar mig att luta mig tillbaka så länge och vila och _inte_ gå upp tills hon är tillbaka..
Efter lite saft får jag sakta tillbaka färgen i ansiktet.. Puh! Njaaaaa, vete katten om jag gör om det igen sen! Nu ska den ju sitta i 5 år om allt går bra med den.
Efter mitt lilla äventyr gick jag och lillsyrran och fikade lite och tog det lugnt, sen mötte jag upp älsklingen och vi handlade lite. Bla lite ny toning så nu sitter jag här med färg i håret.

Nåväl, i tisdags var vi ju på Kiviks marknad med Daniels bro, flickvän + hennes 2 flickor och Daniels mamma Nete och vi hade faktiskt tur med vädret! Det regnade iallafall inte! :-) Barnen tyckte det var jätteroligt och jag och Storasyster åkte nån hiskelig sak som fick Storasyster att tjuta av skratt men mig att må illa. Börjar man bli gammal tro?

Bajamajorna hägrar

Det var en trött liten familj som kom hem runt 23 på kvällen sedan..

Igår var vi först på BVC och sen åkte vi hem till storasyrran så barnen fick leka lite. Hennes benjamin fyller år på lördag men Storebror & Storasyster är bortresta med sin pappa då så de kan inte komma så de fick leka och ge present/få godis igår istället. Storasyrran lånade ut lite kläder som var helt nya men som hon inte kommer i, för hon hade tänkt gå ner lite i vikt och gjort det klassiska – köpt för små kläder för att bli motiverad *S*

Imorgon ska jag ta en fika med lilla Knickan! Mysigt! Sen på kvällen ska jag och Daniel gå på bio, storasyrran ska vara barnvakt. Blir väl Spiderman 2 – den måste man ju se! *S*

måndag ska jag ÄNTLIGEN till en sjukgymnast för min onda rygg!!! Åhhhhhh vad jag längtar!


Inga kommentarer to “Hujedamej”

  1. Finna skriver:

    Usch, nu minns jag varför jag bävar för att byta min spiral. Upplevde nämligen exakt samma sak när jag satte in min för ett antal år sen. Jag svimmade oxå och hade fruktansvärt ont efteråt, men sen dess har den funkat hur bra som helst. Fast jag har kopparspiral. KRAM på dig!

  2. Knickan skriver:

    Hej snupplan! Din lilla stackare!! Tror bestämt att vi ska passa på att ge varann lite massage i morgon, eller!? *pysse*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress