Då var en skön helg till ända!
Igår tog vi bilen och ungarna till Kristiandstad och kollade in en Gocart tävling som Daniels kompis tävlade i, Daniel är nu även stolt ägare till en gocart! :-) han köpte kompisens cart som han tävlat och vunnit de senaste loppen han ställt upp i. Så snart ska älsklingen göra comeback i racing sammanhang och jag vet att han kommer bli lika bra som han var förr! :-)
Det var en myyyyyyysig men kall dag! Och vi värmde oss med kaffe och hemmabakade bullar..
Sen igårkväll åt vi god bakad potatis och barnen åt smarrig pasta med carbonara.

Idag sov vi ganska länge och begav oss senare och kollade en bil (Daniel letade ny bil), fast det var en utan servo så njaeeeee. Sen åkte vi till Väla och efter det till MAX. Jag var ju tvungen att prova deras 8.5 pointsiga Delifresh mål! SÅ SMARRIGT!!
Apropå det så går jag in på min 5:e vecka som Viktväktare imorgon! Tror inte jag kommer ha gått ner lika mkt som resterande veckor när jag väger mig på Tisdag. Känns som kroppen börjar fatta att jag gått ner en hel del och börjar streta emot ;) Hoppas dock på 0.5 kg denna veckan åtminstone!
Nåja, efter MAX åkte vi ner till Malmö och där köpte Daniel en bil! Ett riktigt kap! En superfin Audi 80 för 12.000. Sen svängde vi förbi Daniels mamma som var mäkta impad över bilen och sen vidare ut till Daniels pappa. Vi bestämde där att vi ska fira Långfredagen där (och Påskafton hos Daniels mamma) Jag pratade lite med Daniels pappas sambo över vilken mat jag kan äta som viktväktare. Och det blir nog grillat lamm. Daniels bror och hans Anna kommer också. Eftersom bå¨de jag och Anna har våra barn boendes växelvis hos oss så är det vår barnfria vecka så det blir en barnlös Påsk :-/

Förövrigt så har jag lärt mig en massa i Illustrator av Daniel som arbetat i det mer än jag så nu känner jag mig ganska säker inför anställningsintervjun imogon! Tur jag har min goding!!
Nä nu ska jag krypa ner i soffan hos honom, väntar på att Annica ska ringa sen för dagens skvaller *S*


Inga kommentarer to “Helgen”

  1. Ace skriver:

    i need a frame do you know where i can get one for a cheap price.

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress