Go fedag på er!! Wohoooo HELG! och inte vilken helg som helst utan det är 1:a advent på söndag! Längtar efter att tända alla stjärnor och ljusstakar och så börjar ju julkalendern! Jag är barnsligt förtjust i julkalendrar.
Vi ska ha syrran med familj här på söndag och jag ska baka Saffransbröd fast med philadelphiaost istället. Mums!
I dag firar Noels dagis 15 år och det i kombination med julfest så vi ska vara där mellan 15-18. Farmor kommer också upp.

I går fick vi förresten vårt nya soffbord och det gamla hämtades upp. Inte helt fel med nytt fast det eg inte är nytt så att säga.

Ghaaaaa! Är på jakt efter Småfolks ”Uggla”, i bodysuiten i strl 92 men hittar den inte någonstans! Jo i 86 och 98 men 86 passar nog perfekt eftersom de är små i storlekarna (hennes nuvarande bodysuits i Småfolk är i 80 och för små) och det ska ju finnas att växa i! Beställde denna i går så länge, gillar retroblommorna! Jag tycker Juni är sååå go i heldräkter, speciellt nu när hon knatar omkring.


25 Kommentarer to “Helgen bakom hörnet”

 1. vickantikkan skriver:

  du vet att julkalendern började I DAG va ;)

 2. Trollis skriver:

  Kolla på Tradera. Ser dom där emellanåt!

 3. Jill skriver:

  Ha en trevlig helg! :)

 4. sanna skriver:

  So this is Christmas… :)
  Jag har inte börjat med stakarna än. Jag är grymt bakis idag och har sovit typ tre timmar heheh. Idag ska vi fira jul, min bror är nere från Umeå och syrran ska snart åka till Bali. Mamma är här. Härligt. Jag får ta tag i hemmet imorgon. Trevlig helg gums!kramar

 5. AnnicaP skriver:

  Trevlig helg önskar jag dig och din familj.
  Du utstrålar en sådan ”nöjdhet” och harmoni. Jag blir så GLAD av att läsa dina inlägg.

  Kram!

 6. Ann skriver:

  trevlig advent helg på sig!!!! Här lyser redan stjärnor och koner…..

  kram//

 7. jenn skriver:

  Jag älskar också heldräckter på Filippa… hon är sååå söt när det knatas omkring och vinglar hit och dit. Favvisen just nu är den rosa med gula blommor från me and i. Tycker hon klär så bra i de färgerna :-)

 8. Veronica skriver:

  Mmmmm det är en supermysig tid nu!Längtar alltid tills det är dax att tända ljusstakar o stjärnor,har satt upp en del o tänt men det lär bli mer..Vi var på julfest i söndax,jättekul o många gulliga små tomtenissar o lucior!Ha en trevlig första advent!kramiz!

 9. Ebba skriver:

  Åh vad mysig med en liten som för första gången kommer att se alla ljus och stjärnor. Jag skall sitta i en kall ishall och heja på min yngsta son som spelar cup hela lördagen men oj så gott med lite varm vintoddy när man kommer hem. En riktigt mysig advent önskar jag er!

 10. Marie skriver:

  Vilka jättesöta kläder!
  Och visst är det skönt med helg, och extra mysigt att det är dags att börja julpynta. Här ska vi åka och handla lite julpynt och julblommor idag, underbart! Trevlig helg =)

 11. Åse skriver:

  Nej bodysarna är normala i strl och ganska breda.
  Juni är nog 76 hon också!
  Hon har två heldräkter i Småfolk i 80 och de är för små nu och de köpte jag när hon drog 68! Så en 92:a tror jag är lite för stor men som hon ändå kan ha nu och ett bra tag!

  [quote comment=”3922″]Är bodysarna lika små i storlek? (Vi hade en i 68 men det är ju länge sedan…) Och hur lång är Juni? Jag ska köpa en body till Love tänkte jag, men detär ju så svårt med storlekar.
  Han ä 76 cm men smal som en pinne, väger bara 8 kilo.
  Fina heldräkter var det iallafall! Ugglorna gillar jag.[/quote]

 12. Lina skriver:

  Är bodysarna lika små i storlek? (Vi hade en i 68 men det är ju länge sedan…) Och hur lång är Juni? Jag ska köpa en body till Love tänkte jag, men detär ju så svårt med storlekar.
  Han ä 76 cm men smal som en pinne, väger bara 8 kilo.
  Fina heldräkter var det iallafall! Ugglorna gillar jag.

 13. Lisa skriver:

  Stora tjejen. Olivia drar också 92. Hon har fortfarande mycket i 86, men köper jag nu köper jag 98. :-)

  Hur lång är Juni nu?

  Trevlig helg!
  Kraaaaaaaam

 14. Jesso skriver:

  Ja och Juni passar i allt!! En riktig goding i 70-tals pop.Vilka säljer dom då?Vi ska fira 1:a advent på en fotbollscup…jippie..nä jag klagar inte..jag ska shoppa också..hihi
  ljusen får vi tända på kvällen .

  Trevlig helg!

 15. Maria BC skriver:

  Tror nog sötis är fin idet mesta, men de där bodysuiterna är ju för gosiga =o)

  Trevlig helg

  //Maria BC

 16. Jaaaaa! Det ska bli så mysigt med advent! Hugo och jag är själv i helgen och ska pynta i eftermiddag och sedan bara mysa! När han har lagt sig i kväll ska jag sedan slå in 24 små paket… Sent ute. Förra året var jag klar långt innan advent. Nåväl.

  Önskar er en alldeles underbar helg!
  Kramar

 17. Madde skriver:

  I morgon ska vi fixa det sista i vardagsrummet sedan ska julsakerna upp.
  Så mysigt med julstämning i huset

  Småfolks heldräkter är sååå fina. Finns med på Cornelias önskelista :)

 18. Helena skriver:

  Visst är det UNDERBART med advent och start av julkalendern. Amanda längtar så hon nästan spricker!!
  Vi satte upp lite ljusstakar och stjärnor igår och byter sakta men säkert ut dukar till rödare varianter. I love christmas!

 19. chalitt skriver:

  Ja julkalendern är nat jag saknar här nere!! Vad mysigt det later med adventsmys. Vi ska ocksa pa adventsfika pa söndagkvälll med hela svenskgänget :-) Ska bli mysigt!!
  Visst är de fiiiina heldräkterna fran Smafolk. Beställde 2 nya till noel i förra veckan i stl 92. Den ena med bilar ( gul o bla) och den med giraffer ( grön o orange). tycker precis som du att de är saaaaa söööööta i dessa nu när de springer omkring. Dessutom är det perfekta hemma myskläder!!! HA nu en trevlig helg gumman!! Puss o kram!!

 20. Åse skriver:

  Nyttiga saffransbullar??? Haha nej jag ska göra en högst onyttig plåt saffransbröd, recept finns i forumet :)

  [quote comment=”3913″]Åh så mysigt det låter. Hoppas på lite snö också då :)
  Dela gärna med dig av receptet om de nyttigare saffransbullarna blir en höjdare![/quote]

 21. Susanne skriver:

  Åh så mysigt det låter. Hoppas på lite snö också då :)
  Dela gärna med dig av receptet om de nyttigare saffransbullarna blir en höjdare!

 22. Ida79 skriver:

  Jag ÄLSKAR oxå julkalendern! :o)

 23. Sabina skriver:

  Oh, om du visste hur många g jag stått & fingrat på just Uggla åt Adrian! :D

  Ska kolla ef stl 92 nästa g jag åker in till stan. Dom har den där.. Jo, jag vet det e ett smärre mirakel men sant! *S*

  Har dom stl 92 så hojtar jag..

  Kramar

 24. Snäckan skriver:

  Trevlig helg på dig tebax!! Och så passar jag på att önska dig lycka till på jobbet i nästa vecka eftersom jag och Simpedimpan är hos söstra min hela helgen. Kram

 25. Cia skriver:

  Vaddå skulle ni byta soffbord?? Trodde det vita var nytt, nä nu har jag missat nått tror jag :0) Vilka härliga dräkter, såååå retro! Kram

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress