Så var helgen redan slut och som vanligt så hinner man bara med hälften! Någonting jag definitivt inte hinner med längre än mail + surfa hos favoriterna :-/ Börjar bli en tendens att mailen får liga 2-3 dagar innan jag hinner svara. Och uppdatera mina sidor oftare verkar också vara smått omöjligt! Oftast har jag mest tid när Lillebror sover för natten men då vill man titta på TV och mysa med sambon i soffan, inte sitta och uggla framför datorn.. Nåja! :-)

I fredags kom svärmor med hennes väninna Maggan från GBG på snabbvisit, roligt! Med sig hade de goooooda kakor man helst skulle velat äta fler av *S* Annars hände inte så mkt den dagen, vi hade bara en skön, slapp fredag!

I lördags begav vi oss däremot ner till malmö med första stopp hos svärmor som ville ha sin TV justerad av Daniel, en snabb kaffe hann vi med innan vi åkte hem till Daniels pappa med fru. Daniels pappa har tyvärr drabbats av en hjärntumör så han mår inte så jättebra och läget är som ni förstår ganska oroligt..

Farfar och Lillebror

Vi shoppade även loss på godis på LIDL, en aaaaaaaning billigare än i vanliga affärer! Så barnen fick lördagsgodis så de teg! :D

I går var vi bara med två barn där ett tag eftersom Storebror var på kalas så jag, Daniel, Storasyster och Lillebror smaskade på McDonalds. Deras nya Chicken Caprese är smarrig! (10.5 pts) och deras fruktyoughurt (2 pts) är vansinnigt GOD! Blir nog fler besök på Macedonken framöver :*
Barnen åkte hem till sin pappa sen på kvällen och det blev tämligen lugnt och skönt här. Både vemodigt och skönt att få tyst i huset såklart..
Nu väntar jag bara på Lisa & Ville så ska vi ut på promenix och sen avsluta med god fika!

Morgondagen tänkte jag spendera med sötisen Knickan!


Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress