Hallihallå! Så var helgen slut och som vanligt står man här som ett frågetecken och undrar vart tiden tog vägen?!
Lillsyrran med nygammal pojkvän (japps! de är ihop igen *S*) kom över i lördags eftermiddag och stannade hela kvällen, vi grillade och hade det mysigt och som vanligt fick Åse vara fyllechaffis *S* Nåja, vänta ni bara… jag kommer ta igen allt när jag slutat amma!

Samone & Fredde gullegullar med lillebror

Lillsyrran tyckte Lillebror såg vansinnigt rolig ut i mössa och pyjamas

Igår var vi sedan nere i malmö, först var jag inom Robban, en kompis för att hjälpa honom lite med en websida jag gjort till honom och sen bar det iväg hem till Daniels pappa med fru. Nypotatis och grillat kött stod på menyn, riktig sommarmat! Vi pratade lite om resan (Lanzarote) och det lutar åt att det blir det hotellet som de bodde på nu i mars, vi tyckte egentligen att vi skulle ta ett annat, mer familjenpassat hotell men Daniels pappa var envis *S* Anledningen till att vi inte tyckte att deras förslag var så bra var för att rummen egentligen var för små och för att det inte var ett lägenhetshotell, och vi behöver ju tillgång till tex micro m.m på rummet för att göra välling, gröt m.m. Men Daniels pappa tyckte inte att det var acceptabelt att det inte fanns AC på rummen och tak över terassen :-) Så nu lutar det åt att vi ska bo i sviter därnere (man tackar inte nej) eftersom de vanliga rummen var för små. Han har mejlat ner till hotellet och listat våra ”krav” om micro m.m. *skratt* ja det blir säkert jättebra!

Tre generationer F

Efter besöket hos Daniels pappa så åkte vi hem till Daniels mamma och fikade och spelade Kinashack

Ikväll är det utförsäljning av kläder på Daniels jobb så vi ska dit och shoppa lite, det blir nog bara barnen som får lite denna gången.. eventuellt en jacka till Daniel också! (om vi hittar någon)
Tänkte först ge mig på att gå in till stan och hämta barnen på skolan, får ju inte vara sämre än kussen som också börjat på VV nu och promenerar så det glöder om fötterna! hehe

Angående bröllopet så har vi i princip bestämt plats för vigsel och fest. Det blir nog vackra rådhuset, vi har båda varit lite fördomsfulla och trott att det är ett ”in o ut” ställe men efter att ha pratat med flera stycken som gift sig där (tex Anna och Annika) så verkar det jättevackert!

Rådhuset
Foto: Bertil Hagberg/Sesamphoto AB

Vigselrummet
Foto: Bertil Hagberg/Sesamphoto AB

Imorgon ska vi på visning av Jacob Hansens Hus för bröllopsfesten, det är det äldsta bostadshuset i HBG (1641)

Jacob Hansens hus

Vi får se vad vi bestämmer oss för! :-)


Inga kommentarer to “Helg”

  1. Cissi skriver:

    Nämen ser man på….. Grattis…. Visste inte att ni gick i giftas planer. Hade ni tänkt er bröllop redan i år? Superkul gumman, puss på er!

  2. Finna skriver:

    Nämen va kul att känna igen sig, både gällande Rådhuset där vi hade föreläsningar på konferensen och Jacob Hansens hus som vi såg på stadsvandringen :)! Blir nog jääättebra!!! Mysigt med resan till Lanzarote oxå! KRAM!!!

  3. Susanne skriver:

    Vad kuuul att ni ska gifta er!! Spännande att följa planeringarna. Rådhuset såg ju verkligen jättevackert ut. Kramiz!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress