Dags med lite uppdateringar kanske?! ;) Det blir ju inte så mycket surfande längre som ni kanske förstår. Livet med en bebis är helt underbart! Man kan liksom inte se sig mätt på detta lilla knyte som man älskar mer och mer för varje dag. På söndag blir han 1 månad, vem knyckte tiden emellan??? Är det snart en månad sen jag höll honom i mina armar för första gången?

Annars går livet sin gilla gång här… är stormande lycklig och kan inte få nog av min underbara familj.. Känner mig pigg och relativt utvilad oftast med få undantag. Vikten pekar neråt så det är härligt det med! Har gått ner 6 kilo sedan jag kom hem från förlossningen, visst mycket är vätska men en del annat också! :-) LÄNGTAR efter min 56 kilos kropp och hoppas vara där igen till hösten.
Jag och Daniel har fått nya mobiltelefoner som betalning för ett webjobb jag gjort och ni som känner mig vet vilken teknikflata jag är! Så nu hottas mms iväg höger till vänster med bilder jag tagit med mobilen i alla möjliga och omöjliga situationer!

Vi har varit ganska oroliga här också, Daniels pappa fick hastigt veta att han hade en tumör som satt 5 cm in i huvudet. Han fick dock snabbt tid för en operation som skedde i tisdags och allt gick bra tack och lov!

Påsken kommer spenderas nere i Malmö hos Daniels mamma och även hemma hos min mamma. Härligt att få träffa familjerna!
Nä, får väl försöka göra några ryck här nu medans guldklimpen sussar sött i vagnen. Lillasyrran är på väg hit också..

KRAMAR i massor till er allihopa!


Mina hjärtegryn
[Klika på bilden för större format]


Inga kommentarer to “Hejhopp!”

  1. Linda - adnillen skriver:

    Guuud så söta små gryn du har och jag blev helt upp i öronen kär i Nicholas, wow vilken kille han är! Han kommer krossa många hjärtan i sitt liv! *ler* Tur att svärfar mår bättre nu! Kram!

  2. Åsa skriver:

    Vilken underbar bild på tre underbara sockergryn! Härligt att höra att allt går bra, och att du är pigg och tom vikten rasar neråt! Ha en riktigt härlig påsk! Kram!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress