Ojoj, man lever ett hektiskt och innehållsrikt liv! Men glad är jag för det.
Daniel har ju haft semester denna veckan så det har varit full rulle. I torsdags hade vi inget att göra så vi beslöt oss för att åka ut till Kullaberg som ligger i Mölle, utanför Helsingborg. Jag hade glömt så vackert där var! Vi hade en superskön eftermiddag och vad annat kan det bli av att sitta högt, högt upp på ett berg och se ut över havet medans solen steker och man har nybryggt kaffe i termos och god baguette att mumsa på!

Senare på kvällen begav vi oss ner till Malmö där vi skulle äta ute med Daniels pappa på fantastiskt mysiga Cutty Sark. Vi åt och drack gott (nej jag är inte alkholist även om det kanske verkar så*S*)
och sen följde vi med Daniels pappa hem och satt där till 02 och tittade på film från UNgern och drack lite whiskey och öl.
Vi tog en taxi in till stan och handlade med oss lite gatuköksmat :-))) Är det gott eller gott att kränga sånt när man är lite rund under fötterna mitt i natten?

Igår var stora shoppingdagen då vi handlade lite nya kläder till barnen. Men nu så har de sommarkläder så det räcker ett tag framöver!

Idag då har vi varit i Helsingör/Danmark med barnen och bara myyyyyst! Suttit på torget och druckit öl och ätit röd pölse med bröd. Och givetvis handlat en massa godis till barnen på båten!
Om en stund ska vi åka iväg till cykelringen och handla stödhjul till barnens cyklar! Förresten det har jag glömt att säga att Storasysters cykel försvann från cykelgången i Augusti förra året, i Onsdags stod den där igen!!! I samma skick som den var i när den försvann?!! Var den har varit är en gåta!

Kusin Annika är på Öland och jag saknar hennes mail! Det brukar ju bli en del mail emellan oss. Men hon har ringt och smsat några gånger och tur är väl det! ;))

Bilder från Kullaberg och Danmark finns HÄR

Kram alla!


Inga kommentarer to “Heeeeeeeeeej!”

 1. nina skriver:

  hej hopp..
  inne o kikar..
  men du..jag får inte upp bilderna..det kommer bara upp att man ska klicka på search…
  *är jag helt knäpp eller vad beror det på att jag inte ser några bilder??*

 2. Petra skriver:

  Kikar in och säger hej… Sitter på ett sunkit modem o väntar på att vårt adsl ska komma igång igen nu när vi flyttat till ny lägenhet. Alla mina hemsidor är därmed avstängda ett tag tills vårt adsl kommer igen. Ha det bra! Kram Petra

 3. LiS skriver:

  Härliga foton från en härlig dag! Nästan så man blir lite avundsjuk ;)

  Jag är nu hemkommen och klockan är över 4 på natten, jag har varit i gång sedan kl 9 i morse. Nu ska jag sova, och imorgon har jag sovmorgon!!

  Ville bara säga godnatt innan jag lägger mig ;)

  *nattikram*

 4. Knickan skriver:

  Gumsan, så FIN du är i ditt födelsedags-linne!
  Va? Tog du inte kort på vår båt!? *S*
  *pussen*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress