Huset behöver städas, men jag vill bara ut och lägga mig bikiniklädd i solstolen! Vilket väder! Tyvärr försvinner värmen ju i mitten av veckan,
Vi har haft några härligt sköna dagar här!
I fredags kom Annika med familj förbi på spontanbesök och jag och Annika groggade och provade kläder inför utgången på lördag ;)
Har varit lite halvkrasslig och på lördagen mådde jag inte bra och bestämde mig för att stanna hemma från lillasyrrans fest men framåt 20 på kvällen mådde jag bra *S* och beslöt mig för att slänga på ansiktet, papiljotter i håret och svida om!
Hemma hos syrran skrålade jag i kapp med några andra tjejer till Lips och sedan gav vi oss ut! Träffade på en del kompisar, bla Annika och så Annika så klart.
Verkligen en helkväll och jag var på topp! Haltade hem efter 3 med skavsår, blåsor på ovanpå och under! Jag skulle tagit mina Baskemöllor!!!!! :)

På morgonen, kl 9 blev jag väckt av make och pigga småglin som ville få upp mamman och äta frulle, mors dag och allt!
På min plats stod ett stort paket, en syrénkvist och ett fint kort :)
MITT NYA OBJEKTIV som jag önskat mig i födelsedagspresent!! Blev visst lite tidgare och lika glad är jag för det, då slipper jag fundera på om jag får det eller inte och asa ner mig objektiv till Mallorca som jag inte behöver!  Min telezoom är ju såld nu. Tyvärr så hade jag skrivit FEL objektiv till maken så vi får skicka tillbaka det och byta mot det jag verkligen ville ha (mitt fel!!!) Dvs ett Tamron 18-270, en sk reseglugg. Så till Mallis tar jag bara med mitt nya Tamron 18-270 och mitt Canon 28/2.8 – det borde täcka de flesta situationer =)
Världens bästa Daniel har jag i allafall som man.

I dag kommer mina stora gryn hem efter 1½ vecka hos sin pappa *LÄNGTAR*. Till helgen ska vi hem till Annika och Peter och så måste vi shoppa det i klädväg vi ska ha inför Mallis.
I dag ska passet till lilla skrutta fixas! Kul att se huir hon blir! Haha, både Noel och Juni var 7 och 8 månader på sina pass och de ser ju lite smålustiga ut :)

I morgon blir det stranden med lillasyrran och barnen, najs!
Det är intensivt nu innan vi åker, en hel del inplanerat, roliga saker men det går verkligen i ett nu.

Lite bilder från sista dagarna:


55 Kommentarer to “Härliga tider!”

 1. trollis skriver:

  Finvädret har juh ändrat sig nu, men hoppas det återgår igen. Kraaam. Härliga bilder!

 2. mounsi skriver:

  härliga bilder!

 3. sosod skriver:

  Ha det så jättetrevligt på resan! Ser fram emot nya inlägg när ni kommer tillbaka!

 4. Mariana Norberg skriver:

  Hej!
  Jag följer dig på 56kilo.se och är förstås nyfiken på hur din vardag ser ut. Jag har tidigare varit meddlem här och jag är så inpirerad av din smak av inredning. Själv bor jag i lilla Vindeln 6mil från Umeå och har inte möjlighet att gå i affärer så ofta. Du fick mig intresserad av Cult sakerna och jag har turen att ha affären i Umeå så dit är jag då och då när det finns möjlighet.

  Ha en bra dag!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress