Oj oj, jag är inte människa föränn nu! Märks man är över 30! :-) Det var två mycket trötta brunetter som nådde Helsingborg i söndags eftermiddag.
Göteborg var helt fantastiskt, underbart roligt! Alla borde ta en helg med bästa kompisen och bo på hotell och lattja i en annan stad! $:

Vi tog bilen strax efter lunch i lördags och begav oss ut på vägarna! Resan gick i ett nafs (2 timmar) för som vanligt så är det ingen hejd på vårt tjatter när vi är tillsammans. Vi sjöng en massa bla vår favvis från ”Solstollarna” – En väv av legender (Kommer ni ihåg spöket på loftet som sjöng den?) Vi lyssnade även på när jag skrålade till ”Tommy tycker om mig” och ”Eternal flame” som jag spelade in på skiva på möhippan. Jag MÅSTE göra mp3:or av dem när jag får skivorna från Anna, så ni kan höra :-D

Väl uppe handlade vi lite och begav oss till hotellrummet där vi kopplade av, groggade och hade det allmänt bra!

Yummi yum


Jag som bartender

Annika gjorde oss ett litet kylskåp

Man måste bli fiiiiin i håret

Done! Redo för Göteborgskvällen

Showen var på Rondo vid Liseberg

Bettan & Lotta konserten var KANONBRA! Det var jag och Annika och 50+ *S* Och det var inte svårt att urskilja oss, det var vi som stod upp allt som oftast och rockade med i schlagern *fniss* Annika var helt lyrisk, uppe i det blå och kunde typ varenda låt. Underbart!

När showen var klar tog vi spårvagnen till Avenyn och frågade lite på vägen efter något bra ställe. Vi hade tänkt gå till Nivå eller Boulevard men blev haffade av en vakt som även han var skåning och som absolut tyckte att vi skulle in på ”hans” ställe: Valand. Så det blev så!

Sköj!

Vid 3.30 slängde vi oss i sängen tillsammans med en påse från Burger King! Finns det något godare än att käka skräpmat efter krogen?

Och på lördag är det ju dags att ut och fara och flänga igen! LiS och jag åker upp till Linda och träffar resten at tjejerna redan vid 8.30 tiden.


Inga kommentarer to “Göteborg”

 1. Jempa skriver:

  Å vilken superhelg! Ser SÅ kul ut! Och jag kommer ihåg låten på loftet! Som en väv utav legender…som en bild av vår historia..tänk..om..allt vi.. Ha-ha! Älskade den när jag såg programmet. Kram till både Aika och Åse!

 2. LiS skriver:

  Det ser verkligen mysigt ut!! Och snygga var ni med!

  Till helgen ska vi med ha kul, vi ska ju dessutom dela rum ;)

  Tack för besöket idag!!

  Puss

 3. Madde skriver:

  Vilken kanon helg ni haft ;)
  Kram

 4. Maria skriver:

  Värsta pinglorna!! Syns att ni hade roligt! Och snaaaart får du och jag kramas!!

 5. Kusse skriver:

  Tack för en underbar helg, darling!! Den bara MÅSTE vi göra om!! Bettan och Lotta rules!! Haha! Till dej Lotta vill jag berätta att vi ”ljög” hela kvällen att vi var tvillingar och det gick folk på, så visst liiite lika är vi nog! Min lilla Arina går och rycker Åse i benet och vill upp till ”svärmor” hela tiden och det gör hon INTE med nån annan. Antar att hon oxå ser likheten. =)

  Kram till alla som vill ha en ;)

  Annika

 6. Lotta skriver:

  Vilka två snäckor ni är! Påminner mig lite om mig och min kusin, vi var också bästa vänner en gång i tiden…. :) Ni är otroligt lika! För visst är ni kusiner? Annars är jag helt ute och reser!

  Verkar som att ni haft en toppen weekend!! :) Komma bort ett tag hade jag också behövt, kanske ska hitta på något sådant med sina tjejkompisar! ;)

  Kram på dig!

 7. Petra skriver:

  Vilken mysig helg ni verkar ha haft!

 8. Kicki skriver:

  Vilka partybrudar!!! Kul att se att ni är i ert esse, även om det tar ut sin rätt nån dag efter! ;-))
  Kram till dig och Aika!

 9. lena skriver:

  hej gumman. åh låter som om ni har haft en helt underbart kul & mysig helg :o) vilka pangbrudar ni är, så snygga båda två :o) vad söt din kusse var på bilden där hon har rullar i håret :o) ha en fortsatt fin dag, kramisar!

 10. Susanne skriver:

  Låter som en kanonrolig helg! Vilka söta pinglor på bilderna. ;)
  Kram!

 11. ANN skriver:

  De la gött götet!!! Fina ni var och din kusse var jue såååå läcker!!!
  Kram//

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress