När vi flyttade hit till radhuset så fick stor-loppan denna fina sekretären av svärmor som hon hade haft när hon var liten/tonåring och som hon senare hade låtit vitmåla. Jag verkligen älskar den! Nu när M ska få ett helt annat, vuxnare möblemang så ska denna skönhet flytta in till lillans rum – kommer passa perfekt med hennes Hensvik möbler!
Nu sover lillan så nu ska jag ge mig i kast med byrån! Spännande! Sedan ska jag till Mio och boka vårt matsalsbord, soffbord och två sitzacks :)


5 Kommentarer to “Gammalt lever kvar”

 1. Ika skriver:

  Härligt med möbler som går i släkten och bär spår med sig av tidiga ägare! Sånt är guld värt!

  Jag har inte varit inne här på ett tag, hade för mig att jag lagt till fullt hus i Google Reader, men eftersom inga inlägg har synts där har det antingen varit strul, eller så missade jag att verkligen lägga till den… I vilket fall som helst: headern ser knasig ut på min dator, vet du om andra haft samma problem? Den del som består av länkar lägger sig ovanpå den ”fasta” delen, så att det bara är ”Inredning, hemmet oc” som syns av underrubriken. Om det kan vara till någon hjälp så använder jag Firefox 2.

 2. Lotta skriver:

  ja visst e de kul med gamla möbler som lever kvar. Har en byra som jag fatt av min gammelfarmor som vandrat runt från rum till rum, haft en rad olika färger på sig och just nu är den limegrön och står inne i noels rum.

 3. Cia skriver:

  Fin fin, den kommer passa alldeles utmärkt tror jag! Kram

 4. Annisen skriver:

  Säger som Cissi, ljuvlig och kommer passa perfekt på lilla Js rum :-)

  Puss

 5. Cissi skriver:

  Den är så ljuvligt fin, kommer smälta in jättefint i loppans rum.

  Puss igen gumsan!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress