Matte och jag tog en fika igår vid lilla torg, supermysigt!

Matte poserar vackert vid fontänen, ser ni hans lidande uttryck? *S*

Jag åt en jättegod bagel och matte tog morotskakan. Sen var vi inne på Grace som är ett ställe som bara har amerikanska grejor och livsmedel! Fränt! och sen var vi inne och suktade på Designtorget.

Maaaaaaaaassor utav cheerios paket, peanut butter m.m

När Daniel sen slutade jobbet åkte vi och handlade eftersom Stefan & Ullis skulle komma över på lite mat så att vi kunde diskutera Ungern resan i Augusti! Kul!
Vi surfade lite för att kolla kartor och se vart i Kroatien vi ska bo när vi är där! Fast vi kom fram till att vi kanske skulle köra inom Italien istället?

Nåja vi hade en trevlig kväll! och idel glada miner som synes! :grin:

Idag ska vi en sväng upp till Helsingborg, Daniels bil är äntligen klar och jag ska hämta ett digitalboxkort hos en f.d kollega, ska bli kul att se hur många räkningar som ramlat in i veckan! :shock:

Puss & Kram


Inga kommentarer to “Fika och planering”

  1. Sofie skriver:

    Kroatien verkar vara toppen! Jag vill hemskt gärna dit, har läst på massor massor massor. Delar gärna med mig om du vill.

  2. Debbie skriver:

    Hej gumman! Ni såg ut till att ha en trevlig dag igår! Skoj att planera resa juh!!! Hoppas att brevbärareb har vatt snäll mot dig & inte lämnat för många räkningar = / Jag slår en signal imorgon & ser vad som händer! Kram Debbie

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress