Nu har jag suttit och räknat kvadratmetrar så nu ska jag snart ge mig iväg till bauhaus och köpa väggfärg. De bryter färgen själv men färgerna kommer motsvara Alcros äggskal och lingonshake.

När vi var i huset igår så omvärderade vi hur sofforna ska stå. Det innebär att när man kommer in i vardagsrummet så ska Sandberg Simon fondtapeten vara på långsmala väggen man ser. Vi hade tidigare tänkt att vår trea skulle stå längs väggen man har direkt till höger när man kommer in och sedan tvåan längs fönstergaveln, så att den högblanka vita Bestå står mot fondväggen (fin kontrast). Men det är ju trevligare om soffgruppen ”välkomnar” en när man tittar in i rummet och då har man inga begränsningar, om man tex vill ha en fåtölj eller schäslong för då har man ju en hel lång vägg att möblera efter.
Men detta innebär att trean kommer stå vid fondväggen, tvåan mot fönstergaveln och sen Bestå möbeln mot äggskalsväggen. Kontrasten blir inte lika stor men ändock en kontrast då Bestå är vit och i högblank och väggen äggskal.
Kommer nog bli suveränt ändå! Ni som har lösen kan ju se bilden i fotoalbumet som visar nästan exakt hur det kommer se ut (samma färger, samma tapet)


En kommentar to “Färger och möblering”

  1. Nettan skriver:

    Det är så roligt att läsa om hur allt framskrider för er! Har varit några snabba veckor hemma hos oss så det var ett tag sedan jag lämnade en kommentar men jag har inte glömt bort er och projektet Fullt hus!
    Kram

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress