Jag vet inte vad det är med tjejer… varför är tjejer så himla glada för att snacka skit om varann? Jag har valt mina vänner IRL med omsorg. Tycker inte om att umgås med sådana som i tid och otid verkar leta fel i andra människor och som falskt smilar upp sig för en och låtsas vara ens vän.
Men när man inser att det är likadant på nätet då? Att man har besökare som man ”bjuder” in för att läsa om ens liv och som man sen inser pratar en hel del om ens person med andra?
Tror de sig känna en för att de läser om en? Ja bevisligen är det ju så..
För mig är det en enkel ekvation: OM man anser att en människa verkar intressant och trevlig, ja fortsätt då besöka personens sida och läs deras dagbok om de har en sådan, om du däremot retar dig på det som skrivs, sluta besök sajten och var ÄRLIG! Jag AVSKYR falskhet och saker som sägs kommer ofta fram ändå.. varför inte bara stå för det man tycker?
Jag blir ständigt påmind om varför jag inte gillar att ”umgås” med människor på nätet. Ett fåtal gånger hittar man ”guldkorn” som blir ens vänner privat också så nätet är ju inte bara till ondo! :-)

Lisa och Ville har varit här idag! Kul att träffas igen! Ville hade blivit så STOR!

Lisa och Ville

Goa Ville vaggar Lillebror i vagnen :-)


Inga kommentarer to “Falskpel”

 1. ann skriver:

  läste visst det förra inlägget och sen detta.
  Vad trist!! Nä man känner verkligen ingen riktig på nätet det är trist när folk bildar helt fel uppfattning om vem man är.. Jag kan inte mer än hålla med tjejerna ovan. Du verkar vara en abitiös, rar inspirerande tjej med huvudet på skaft!! *jag diggar dig* Önskar att det hade funnits plats på IRL träffen;)
  JÄTTEKRAM!!!
  Och du-ta inge skit!!

 2. LiS skriver:

  Vad är det nu du råkat ut för gumman?? *kram*

 3. ~Maria~ skriver:

  Men harregud.. vad helt supertrist :-(
  Men du kan ju alltid trösta dig med att du måste vara väldans intressant & avundansvärd för den som snackar är ju helt klart avis på dig!!! Och måste för övrigt ha ett supertrist liv som inte har annat för sig än att lägga sin energi på sånt.

  Stå på dig! Hoppas att du inte lämnar nätet.
  Din sida är super & jag besöker den varje dag.

  *Kramelikram*

 4. Sanna skriver:

  Nämen usch! Jag håller med, tycker det är skit rent ut sagt. Hoppas det inte hänt nåt alltför illa. Jag hoppas att mina besökare kan vara ärliga de oxå. Men de är säkert såna som tycker illa om mig med. Tror de flesta uppskattar ärlighet och skulle nåna nse att JAG gjort nåt fel så hoppas jag att den personen talar om det för mig men oftast får man kanske bara reda på det bakvägen tyvärr. Tragiskt. Jag gillar iaf din sida skarpt och spanar in ofta! Alltid fina bilder och du är ju min stora inspiration med vikten!! :D Stora KRAMAR gumman!!!

 5. Ulrica H skriver:

  Usch, så hemskt!!! Jag brukar säga till min dotter som är 13 att det du säger till och om vänner eller andra över nätet ska du också våga säga om du möter dem. Idioter!!!!

  Jag besöker din sida dagligen och du är en stor inspirationskälla, både för din otroligt läckra hemsida och framför allt för din vikthistoria, som jag redan nämnt har inspirerat mig otroligt mycket!!!

  Jag vill även passa på att tacka för din hjälp igen när du gav mig tips angående b2. Jag känner dig inte alls, men du verkar vara en väldigt trevlig tjej, och jag hoppas verkligen att de som ”stör” sig på något här hittar något annat att ödsla sin negativa energi på.

  Kram Ulrica H.

 6. Marie skriver:

  Falskspel är något jag också har fått nog av. Tänk att det ska vara så svårt för människor att vara ärliga och stå för vem de är?!! Många ggr handlar det om avundsjuka tror jag!!

  Jag säger som Lotta är ovan. Jag gillar också din sidor helskarp, jag tycker du verkar en toppenpingla och för att inte säga att du är min viktminskningsguru!!! ;-)

  Stor kram på dig gumman!
  Tänk på att du är unik och att det bara finns en av dig.

  /Marie

 7. Lotta skriver:

  Nä, fy vad trist! Fattar inte vad det är med tjejer på internet. Kan de inte stå för vad de tycker? Är så trött på allt skitsnack här på nätet….

  Vill i alla fall säga att JAG tycker jättemycket om din sida och surfar hit dagligen! :)

  Kram från Lotta

 8. Jeanette skriver:

  Ja, jag håller med … jag hade min livskris för x antal år sedan och då fick jag verkligen reda på vilka som var mina vänner och inte … men när det gäller nätet så är det svårare att veta, tyvärr.
  Men det är väl till att försöka skita i det – som att hälla vatten på en gås -.
  Jag anser inte att du är intressant och trevlig … JAG VET ATT DU ÄR, så därför återkommer jag om och om igen.
  Kram

 9. Ullis skriver:

  Blä o fy för energitjuvar! De är säkert bara avundsjuka på din läckra sida. Hoppas du fortsätter med denna sida eftersom den blivit en del av min dagliga surfning och att jag verkligen gillar att läsa om dig o de dina i de inlägg du så generöst delar med dig av!
  KRAM

 10. Knickan skriver:

  skickar en puss tillbaka!!
  Jag sitter och funderar på OM jag ska orka baka i denna värmen…?
  *pyss*

 11. Anna LB skriver:

  Usch, stackars dig alltså – det är så vidrigt när folk går bakom ryggen på en; de kan inte ha mycket till liv.
  Hoppas du inte tröttnar på nätet, för jag gillar att besöka dina sidor eftersom jag tycker de är intressanta, peppande och med superläckra foton!! *more power to you* och BLÄ för patetiska skitsnackare
  :-D
  KRAM

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress