Dagarna går så hiskeligt fort!!
Vi var ju i Falkenberg i helgen och såg STCC och bodde på hotell Strandbaden tillsammans med Daniels pappa och sambo. Vi hade det urbra! Det var 2 trötta vuxna och två trötta barn som körde hem på söndagen. Mätta på helgens bravader.

Kan inte fatta att det är Juli redan?? Den 21.e åker jag till Sthlm en vecka, Daniel åker nu till helgen för han ska jobba där uppe, så kommer jag som sagt upp sista veckan. För den 27:e ska vi på Robbie Williams konsert!! LÄNGTAR!! Gud vad kul det ska bli!!

Igår var jag och lillasyrran hemma hos Annica och käkade lite och kollade chocolat. Andra gången jag ser den och jag är inte riktigt typen som ser samma film 2 ggr :-) Fast det gick!
Kom hem och stupade i säng! Trött som få these days..

Ikväll ska vi på räkfrossa (räkbufée) på Aurora (båten mellan Helsingborg – Helsingör) med syrran Pia och sambo och deras grannar Malin & Roger. Ska bli såååååååååå kul! Och GOTT framförallt!

Bilder från helgen finns HÄR


Inga kommentarer to “Falkenberg – Räkfrossa”

 1. Annah skriver:

  Jag var på räkfrossebåt häromleden men man fick ju skala räkorna själv.. jag som alltid brukar köpa färdigskalade räkor… visste ju inte alls hur man gjorde… men det fick jag lära mig också… tycker bättre om färdigskalade räkor…
  Hoppas ni får trevligt iaf!
  Kram

 2. Finna skriver:

  Hon verkar vara en riktig spillevink din Michelle :). Bilden på henne och dig leder förresten till en annan bild… Och den sista bilden längst ner till höger är fel. Bara som en upplysning. Ni verkar ha haft det härligt. Och vilken snygg top/tröja/blus du har (transparent beigemönstrad), en riktig Finna-top! Ha det fortsatt bra! Var det förresten v 30 du skulle till Sthlm? Får se om vi kan dejta nåt då! Jag har nytt mobilnr, mailar det till dig. KRAM!

 3. Maria skriver:

  Jag ska också se Robbie Williams! Har sett honom tidigare på både Cirkus och Hovet så jag har stora förväntningar… En riktig entertainer är vad han är! *kramar*

 4. Maria skriver:

  Jamen messa mig när du inte har nåt för dig veckan du är här!! Jag kommer hem från Gotland 21 och åter till landet 23e eller 24e men hör av dig! Det vore ju roligt att ta en Åse-fika!!
  Kramen M

 5. Linda skriver:

  Räkfrossa är sååå gott!!! Mums, blir allt lite avis. :)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress