Tyvärr känner jag att Lyckliga Mamman allt mer kommer skötas bakom stängda dörrar. I går bröt jag och två ”vänner” med varandra och även om sättet det hände på inte var speciellt trevligt så är det en sten som fallit. Energitjuvar är aldrig roligt att ha i livet. I bland har man människor i ens liv som man har svårt att ”göra slut med” och då gör man saker som egentligen inte är så bra, man ventilerar med andra människor man tror man kan lita på – och vips når det fram till vederbörande och det blir en explosion.
Jag må bli kallad falsk m.m av denne personen nu, men jag står för allt jag sagt, önskar bara jag hade haft modet och kunnat säga det i ansiktet på vederbörande och avslutat vår ”vänskap” mkt tidigare.
Men nu är det utagerat, jag går vidare med vänner i min närhet som inte bara tar en massa energi utan även ger och sist men inte minst så har jag en fantastisk familj!

Men med detta så känner jag även behovet av att låsa lite om mig.
Men ni alla som läser detta har ju inloggning. jag kommer inte sitta och rensa användare, jag har inga krav på er läsare – självklart blir jag glad om läsare ger feedback.


126 Kommentarer to “En bra dag!”

 1. gumman skriver:

  Du gjorde helt rätt!!
  Med åren känner jag mer och mer själv att det är JAG som bestämmer vem jag vill umgås med och att jag heller har få vänner än många. Känner så väl igen ”energitjuvarna” man blir själv helt tömd på innehåll, vilket naturligtvis inte är rätt. Vänner ska GE mig energi och livsnjutning, inte tvärtom.. Så än en gång,, Helt rätt gjort!!!
  Och jag hoppas vi kan lära våra barn åxå att det är skillnad på vänner och vänner.

  Ha nu en bra helg, för det ska jag ha, med just mina vänner… :arrow:

 2. Carina i Tyskland skriver:

  Hej vännen,
  ligger fortfarande efter och läser det här först nu.

  Vilket jobbigt beslut, men klokt och modigt av dig.
  KRAM

 3. Evalon skriver:

  Oj vad tufft! Men helt rätt att ska av sig såna människor!!

  Ha en bra vecka!!
  Kram

 4. Sophie skriver:

  Det är klokt att rensa energitjuvar – oavsett i vilken form de kommer…
  kram

 5. ~ Maria ~ skriver:

  Heja dig Åse!
  Håller med om det du skriver, var med liknande för nåra veckor sedan – jag står oxå för allt jag säger – men hon drog även in barnen, hennes 6åring stod på skolgården & skrek typ Maaaaria vi får inte prata eller heja på dig för vååååran mamma tycker att du är sååå dum… :?:
  Nåra fler såna händelser där även min Anton fick en släng av sleven gjorde att avslutet kändes Helt okej för min del! (Även om det avslutet skulle skett för länge sedan)

  Bamsekram 8-O

 6. anneng skriver:

  Förstår hur du känner, jag ”gjorde slut” med en sk vän nyligen. Har gått bakom min rygg o sagt saker som jag aldrig skulle göra eller säga. Fy, för sådana människor. Men nu har jag släppt det o går vidare, har ju många fina vänner som jag bara älskar…

 7. JennyJ skriver:

  Ja nu var det längesen igen…
  Häpnar över hur stor Juni blivit, känner knappt igen henne på bilden när hon ska på födelsedagskalas. Söt som socker såklart och jättefin stickad klänning!

  Superfina tårtfat! Måste nog ta en tur in till stan och införskaffa, tycker det saknas varenda gång vi ska ha kalas!

  Vet inte varför jag blir så shoppingsugen varje gång jag är förbi här ;)

  Kram

 8. Cia skriver:

  Skickar över en kram

 9. Betania skriver:

  Kram på dig!

 10. Sussi35 skriver:

  Modigt av dig !
  Det finns ju även energitjuvar på arbetsplatser,
  inte lika lätt att undvika . . . . .

  // Sussi

 11. Nikki73 skriver:

  Jag förstår precis!!! Vi har också en del som mest bara tar och tar och inte ger något tillbaka. Men det är som du skriver svårt att göra sig av med dessa energitjuvar! Skönt att du nu lyckats med det även om det så klart kunde gått till på ett bättre vis men det är ju inget du ska tänka på nu. Kramar

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress