Grrrr, sitter med modem nu sen igår. Var lite sen med min bredbandsräkning så de har inaktiverat mitt konto och inte har de aktiverat det trots att jag har betalt. Får ringa dem.
Men jag måste erkänna det är ganska skönt ändå för automatiskt så sitter man inte lika mycket vid datorn. Och det är någonting jag känner att jag aktivt måste se till att fortsätta med. Det känns som det gått för långt när hemmet m.m blir eftersatt för att man råkar sätta sig vid datorn och så helt plötsligt så har flera timmar passerat. Första steget var ju att jag lade ner min grafiksajt och sen var det fotodagboken som fick gå i graven och nu är målet att bara ha Underbar och I väntan på Mini att uppdatera när jag vill. Min viktdagbok är ju i dvala nu medans jag är gravid. Jag har även hjälpt vänner en hel del med att uppdatera och fixa sina sajter m.m och det kommer jag sluta med.. För allt som tar onödigt mkt tid vid datorn vill jag dra ner på. Dessutom kommer jag knappast att ha tid sen när bebisen kommer :-) Som jag redan skrivit innan så har jag börjat bojkotta MSN för där är ytterligare en tidsslukare..
Jag kommer även i största mån försöka ha datorn avstängd om dagarna istället för som det är nu, alltid på!

Annars, vad har hänt i veckan? Jo Daniel och jag har bokat tid för könsbestämnings ultraljud den 20:e Nov. Ska bli spännande att se vad som gömmer sig därinne :-) Igår var vi och köpte kartoner m.m + att Daniel hyrde förvaring hos Shurgard till sina grejor då han flyttar in här nu till helgen, alt nästa helg och vi behöver ju inte hans grejor föränn vi flyttar.
Vi har även funderat lite på Jul m.m och då Daniel brukar fira med sin mamma o bror och detta året bestämde vi att vi skulle vara med min familj så blev det helt sonika så att Daniels mamma o bror kommer vara med oss på Julafton :-) Kul!

Nästa vecka blir det till att börja kolla på presenter till kidsen.. De fyller ju 6 om 12 dagar!

Nä nu ska jag diska färdigt sen ska det sorteras tvätt m.m. Sen hämta kidsen och gå ut på stan o ränna, måste köpa linsvätska, långkallingar till barnen och inbjudningskort till kalas!

Baj baj så länge!


Inga kommentarer to “Break”

 1. louise wig skriver:

  ursäkta att jag tränger mig på så här, men jag läste att du skulle göra ett könsbestämmande ultraljud.får man fråga var,jag hittar ingen som vill göra det,jag bor i hbg..tack

 2. Knickan skriver:

  Hej gumman!
  Önskar er en riktigt mysig helg!
  Vi hörs säkert! ;-)
  *puss å kram*

 3. Lotta skriver:

  Hej Gumman!

  Kan inte mer än att hålla med dig om att datorn slukar upp alldeles för mycket av ens tid. För som du skriver blir det lätt att det går flera timmar innan man ”vaknar upp” och tänker ”oj, är klockan så mycket redan?”. Innan man vet ordet av så har en hel kväll/dag gått.

  Jag har precis som du försökt att trappa ned på tiden som jag tillbringar framför datorn. För livet är så mycket mer än en världen här inne och det är bäst att man inser det innan det är för sent…. :( Som när jag var arbetslös…vill inte ens tänka på hur många timmar jag slösade bort framför datorn…

  Kram/Lotta

 4. Cissi skriver:

  Hej gumman!
  Bara lilla jag igen, följer din dagbok och minis sida dagligen… *spännande*…
  Håller med dig till fullo att datorn skäler mycket tid…
  Måste bara fråga, ska ni tjuvkika på vad det blir för kön på mini? Det är ju halva tjusningen med att inte veta förens det är dags… Kram på dig snuttan… /Cissi

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress