Bio

2 dagar kvar till UL! Lite julafton minsann!! ;) Så vad blir det, en påg eller en tös? Kan ju liksom bara bli något av det!
Igår var vi på bio med kidsen och såg Nemo, åhhhhh vilken söt film! Gravid och hormonstinn som man är så tårades det i ögonen åtminstone 2 ggr! :-)

I söndags var vi på IKEA och handlade tyg till vår soffa som mamma ska klä om och det blev ljus nougat istället för äggskalsvit! Guuuud vad snyggt det kommer bli mot den blå fondväggen! Vi flyttar lördagen den 20:e och på fredagen efter vi fått nycklarna till nya lyan så åker vi till Ikea och shoppar loss på bokhylla, stolar, datorbord, gardiner, lampor m.m! Förhoppningsvis så kommer lägenheten bli ganska klar och möblerad till julafton då Daniels mamma o bror ska vara hos oss innan vi åker hem till syrran m.fl!

Daniel fick en TV link igår som tack för ett akut jobb han fixat åt ett företag så nu kan vi titta på TV 1000, canal+ och alla våra andra kanaler i sovrummet också;) Kontakter är bra att ha! Dessutom så fick vi gratis biljetter till barnmusikalen vi ska åka och titta på den 7:e December (av en annan affärsbekant) och då vi redan har hotellet betalt (scandia sponsrade daniels carting) så blir det en ganska billig resa!

Nä, ner i tvättstugan nu! Måste tvätta tyget till soffan innan mamma börjar sy (krympa det innan det sys)


Inga kommentarer to “Bio”

  1. samira skriver:

    Vad spännande att få veta könet(!) Ljus nougat låter förresten jätte snyggt, jag kan tänka mig det iaf :)

  2. Susanne skriver:

    Kuul att shoppa loss! Du får ju lov att visa bilder från nya lägenheten sen när det är klart. *nyfiken* Är det bara två dagar tills ni får reda på könet?? Jisses. Jag tror på en… pojk.

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress