Om någon, någongång skulle kunna tänka sig att köpa något till mig… så vill jag ha en ny KÖKSMASKIN!
En sån där rolls royce maskin ni vet… med mixer, knivar och deg och visp.

Min är OUTDATED inser jag nu när jag ska packa ner den, i princip non functioning… Blä.
*skriva upp på vill ha/köpa listan*


5 Kommentarer to “Baka baka liten kaka..”

 1. Louise skriver:

  Vilken lyx att vara helt barnfria! Passa på o njuuuut :)

  Jag vill oxå ha en ny köksmaskin, typ en Kitchen Aid, men dom är ju såååå dyra :( Men sååååå snygga :)

 2. Åse skriver:

  de är så sjuuuuuuuuuuuuuukt snygga!!!

  [quote comment=”1189″]Jag ar supernojd med min assisten! Den har har jag i svart http://www.williams-sonoma.com/products/e067/index.cfm?pkey=cELTMXAI men nu onskar jag att jag varit lite tuffare och kopt en gul eller varfor inte rosa!!![/quote]

 3. Petra skriver:

  Jag ar supernojd med min assisten! Den har har jag i svart http://www.williams-sonoma.com/products/e067/index.cfm?pkey=cELTMXAI men nu onskar jag att jag varit lite tuffare och kopt en gul eller varfor inte rosa!!!

 4. Lisa skriver:

  Ohhh Yes! Den klarar man sig inte utan. Fick en ny med precis allt du beskriver utav maken för 3 år sedan nu. Den används flitigt. :-))))))

  Underbart att få vara helt barnfria. När Villebus sovit hos Mormor och vi bara haft Olivia hemma har det ’näästan’ känts som barnfria. Vi har tyvärr inte heller haft någon barnfri dag sen Ville föddes. :-( Något som vi måste ändra på när livisen känner sig okej med att sova borta. Just nu går det inte alls :(

 5. jennie m malva skriver:

  Haa. Jag sa precis det idag när jag stått o bakat 37732 sorters kakor i dagarna tre nu, att jag vill ha en sån där lyxig köksmaskin som de på tv har. Typ en sån här: http://www.netonnet.se/section.asp?sid=1003802&did= Kanske inte just den, men du fattar…

  O visst är det skönt att flyttstäda. Jag blir helt befriad och glad, finns inget bättre… Och jag är BRA på att slänga. Inte alls sentimental.

  Idag har vi haft Malvas kalas, oj så mkt fika och oj så mkt paket. Malva gillade inte tårtan så mkt o fattade inte hur man öppnar paket. Men dockan var favoriten, den släpper hon inte långa stunder. :)

  Ha en skön barnfri kväll och sovmorgon… Lr var det igår? Glömde kolla datumet på dina inlägg. Nåja, ha det skönt hur som helst. :)

  *kramiz*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress