Pratade med Lena på MSN innan och hon talade om att lillgrisen Stella blir 3 månader idag och jag kontrade med att Juni blir 10 månader om några dagar! varav Lena svarar
shit! Och jag som ville gosa med LIIITEN bebis (vi ska till sthtl nästa vecka o tänkte passa på att träffas)

Alltså tiden går ju faktiskt.. min lille bebis är snart 1 år *gulp*å Men ärligt.. att vara gravid, föda barn, ha liten spädis, det har ju sin charm och är helt fantastiskt underbart men såååååå mysigt det är nu när lilla personen JUNI börjar ta form. Det är så underbart att se henne knata omkring här längs möblerna, bli superarg för att hon inte klarar av vissa saker, fastän hon så gärna vill. Hett temperament har hon lilla damen och hon vet vad hon vill. Jag längtar verkligen tills hon tar sin plats här i familjen ännu mer, jag längtar till att lära känna henne, vår lilla junitjej. Samtidigt vill jag stanna tiden..


10 Kommentarer to “Liten bäse, snart stor bäse”

 1. Lotta skriver:

  Oj, tänka sig att tiden går så fort! :) Stora tjejen snart ju. :)

  Kram!

 2. ann skriver:

  förstår helt Åse!!! STANNA TIDEN NU!!!! mIN LILLA bäse är ju 3 o halvt som Noel…. jag tror nog att söta Juni kommer att bli din lilla bäse livet ut…. Själva är vi ju bara 25 eller hur???
  Men tiden bara rusar och barnen blir stora….

  ha det bäst snäckan!!

  kram//

 3. Lisa skriver:

  Ja viosst är det så – sorgligt att den där ”Knytte-tiden” är över för det är såå mysigt med liten liten men ändå – så kul det är när de börjar bli små barn istället för bebisar och ha humör, prata och knata runt!

 4. Snäckan & Simon skriver:

  EXAKT, PRECIS visst är det så!

 5. Maria BC skriver:

  Tiden går allt för fort….förstår att du vill stanna tiden, et tu tre så är är hon 16 år, kör moppe, skaffar pojkvän (med allt vad det innebär huvva)

  Där befinner jag mig just nu, och kan inte riktigt förstå vad som hände, men var ålder har ju sin tjusning =o)

  Kramis

  Maria BC

 6. Mathilda skriver:

  Ja, tiden går helt gaaalet fort. Men visst är det som du säger, mysigt med en spädis men sååå kul när den där lilla bäsen börjar växa till sig och får en personlighet. Tar plats.

  Treeeevlig helg på´re!

 7. Jessica skriver:

  Kul med en tripp till Stockholm :)

  Visst har varje tid sin charm och man vill absolut inte missa något av det. Men det är som du skriver så kul när personligheterna syns mer och mer och man verkligen får lära känna sitt barn. Härligt!

  Kram!

 8. Cia skriver:

  Oj nu har du bloggat mycket den senaste veckan! Hinner ju inte med att kommentera alla inlägg så det får räcka med ett hej här! Kram!!

 9. Lotta skriver:

  ja shit vad tiden gar. vet precis vad du menar.. samtigit som man vill stanna tiden sa är det sa himla roligt att följa utvecklingen.. varje alder pa noel sa säger jag ” detta är den roligaste aldern”.. sa jag antar att det blir bara roligare och roligare!!! Kram o trevlig helg!!

 10. maria skriver:

  Känner igen det där…
  Min lilla tjej blir 8 månader idag. Hallååååå, 8 månader!!
  Hur snabbt har inte det gått?!?
  Jag blir nästan mörkrädd ibland.. det känns som om man inte riktigt hänger med.
  Men nu är det en härlig tid. Maja har inte börjat krypa än, men det kommer väl. Hon tycker inte att det är så himlans kul att ligga på magen.
  Tänk att Juni snart fyller 1 år. Det känns som om det var typ 1 månad sen du var gravid. Hihi!
  Ha det bra och lycka till med kommande flytten. Kan inte vara det lättaste att flytta med så många barn i huset. ;-)
  Jag tänkte ev åka ner till Väla inom kort och då vill jag träffa Lotta (divah). Det hade ju varit superskoj att träffa dig med. Kan inte du och Lotta ordna en IRL-fika där? ;-)
  Då kommer jag och ungarna på studs!
  Ha det gott! Kram!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress