Så var det min födelsedag idag! :-) Blev uppvaktad av Daniel och barnen i morse med frukost på sängen och sång. Fick ett presentkort på en skön massage av Daniel. YIPPIE! Åhhhh vad det ska bli skönt mot min onda rygg!

Uppvaktad och fick bla fina inslagna teckningar av barnen :D

Vid middagstid ringde det på porttelefonen och jag fick ett blommogram! En jättefin stor bukett blommor av Knickan! tack goooooooa gumman! Blev jätteglad!!

Eftermiddagen gick åt till att baka två plåtar kanelbullar och göra två prinsesstårtor, sen kom lillsyrran, mamma, storasyrrans man m barnen (syrran sjuk), Daniels mamma och Annika o Peter uppvaktade mig också, så idag har vi haft fullt hus!! 9 barn och 8 vuxna.
TYVÄRR raderades alla bilderna från idag utom två när jag hämtade in dem i datorn!!! Förstår inte vad som hänt med funktionen som tar in bilderna i datorn!! Måste göra på något annat sätt för att få in dem i datorn..

Så nu har vi precis ätit gott här och druckit lite vin och ska mysa i soffan!
Det har varit en underbar dag!

TACK alla för era gratulationer!! Uppskattar det jättemycket :-)

Förresten, vi var ju på visning igår av ett hus på Silvåkra (bara några minuter från Knickan ;) )
Jättefint!! Det är på 181 kvm ( Tomtarea 429 kvm) och en fin, insynsskyddad trädgård, tre toaletter/badrum!! Ett jättestort fint allrum på ovanvåningen med snedtak och ett superfräsht kök med köksö m.m. Och vi har anmält vårt intresse till mäklaren så nu ska vi ta kontakt med bank och sen får vi se, det blir ju säkert budgivning m.m. Men åhhhhhh vad vi hoppas på detta huset! Daniel ringde två polare, en som är mäklare och en som är byggmästare. Byggmästaren hjälpte oss förstå besiktningsprotokollet m.m och vi fick tummen upp att det inte var några konstigheter med huset, och mäklaren gav oss också tummen upp och det var ett bra pris för det huset + att vi fick lite tips på hur vi ska göra med finansiering, besiktning m.m… så nu är det bara intensiuv tummhållninga att huset blir vårt!!

Lite födelsedagspresenter:

Vacker bukett från lilla söta Knickelickan

Rosor från lillsis och mamma

Svärmor gav mig en grillgallergrej *vet inte vad den heter* och en jättesöt kylväska med 4 laxkotletter i *fniss* och på kortet stod det: ”De é inte illa, nu har du galler, lax å kanske villa. Du kan iallafall grilla!” hihi

Presenkort från älsklingen och storasyrran m. familj


Inga kommentarer to “Åse 31”

  1. Kicki skriver:

    Halster! Det heter halster, och är ju superbra till grillen! Kram!

  2. samira skriver:

    Ha ha din svärmors rim var ju riktigt roligt ;O Lycka till med huset, håller tummarna!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress