Jaha!! Stod ju att det skulle vara sol idag! *mutter mutter*
Imorgon kommer de stora kidsen hem!! YIPPIE! Åhhhh vad jag längtat efter dem! De har ju varit hos sin pappa i nu 1½ vecka. Egentligen skulle de hit på söndag men de ville komma hit tidigare o ingen är gladare än jag! Vi ska till festivalen på lördag med dem och åka karuseller, ponyridning m.m. *hög mysfaktor*

Igår var jag o syrran o traskade lite på Väla igen. Skulle ha lite fler pärlor på panduro och syrran skulle handla kläder. Jag hittade ett par jättesöta sneakers till lillebror. De stora kidsen har en hög H&M kläder som väntar på dem också. Sen åkte jag ut till kusin Annika för jag skulle fixa hennes hår (hon skulle ha främmat) Hon har varit sååååååå duktig också med viktväktandet! Hon har gått ner nästan 13 kg nu (startade på samma vikt som jag) Det är så komiskt hur vi verkar göra allt samtidigt o hur lika allting är i våra liv! Verkligen kosmiska tvillingar!
Åkte hem o lagade lite mat, ädelostspäckad kycklingfilé m. ugnstekt potatis o en sallad (10,5 pts) och sen följde jag och Lillebror pappa Daniel till bussen som skulle åka in och festa lite med kompisar. Sen hade jag och Lillebror en myskväll och jag pysslade lite med pärlorna i sann Knickan anda! Detta blev resultatet:

Passar så fint ihop med armbandet Knickan gjorde.
Tänkte börja pyssla lite mer hemma.. jag pysslade så mkt förr, sydde, målade, ritade ja allt! Sen kom datorn in i mitt liv!
Försöker nu för tiden sitta så lite som möjligt vid datorn.. det är så mkt annat som den stjäler tid ifrån.. Dagboksskrivandet har alltid varit för min egen skull så det kommer jag fortsätta med såklart men Bejewelled är nertagen (grafiksajt) och jag är ju ingen chatt-typ så jag sitter sällan o pratar online, sen har jag har 2-3 favoriter jag besöker regelbundet bara men det är ändå så lätt att man blir sittandes vid datorn så jag försöker ständigt dra ner på tiden här och nu för tiden sitter jag sällan här på kvällarna tex, utan det är mest på dagarna när jag är hemma och lillebror sover och barnen gör annat.

Jag har ett paket från VV med två kokböcker jag velat ha länge att hämta ut idag! Åh vad kul!!

 

Vid 14 kommer Daniels mamma o min mamma hit sen ska vi åka ner till festivalen o bla se dottern till Netes väninna uppträda.


Inga kommentarer to “Armband”

 1. Sanna skriver:

  finfint armband! kul me pyssel! :) kram och tack för krya-på-mig hälsningen ;)

 2. Lotta skriver:

  Åh, vilket fint armband! Ursnyggt!! :)

  Förstår att du inte vill sitta vid datorn så mycket…inte jag heller. Jag vill/ska också börja trappa ned på det. Men skriva dagbok ska jag fortsätta med för precis som du säger så är det ju för ens egen skull mest…

  Ikväll blir det en sväng ned på festivalen! ;) Underbart väder vi har ju!

  Kram Lotta

 3. Knickan skriver:

  Så tjusigt gumman!! Ha så kuligt på festivalen!
  *puss*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress