.. i huvudet! Jag (sorry älskling, du har visst ngt att säga till om) satt och tråcklade ihop vardagsrummet i huvudet igår. Såg en bild på ett vardagsrum som påminde mkt om vårt eget, dvs samma färg på soffa etc. Jag gillade fondtapeten och att det var vita inredningsdetaljer. Jag vill inte hänga ut någons vardagsrum så därför ligger bilden här under lösen.
Vi kommer ha Sandberg Simon Svart som fond i vardagsrummet (samma som på bilden) och det är den väggen där TV möbel etc kommer stå vid. Vi kommer gå ifrån ek och istället gå över till vitt! Jag har vår Billy bokhylleserie i ek ute på Blocket och istället ska vi satsa på en Bestå som denna fast i vit högblank och dörrar även i mitten (+ben), sedan ska det vara ett överskåp i samma serie med vitrin.
Det blir som den här fast i högblank vit:
img_9442
Foto: Ikea.se

Denna ska stå mot fondväggen. Övriga väggar ska vara i en ljus färg typ Alcros äggskal.

I går var det några och tittade på huset här, oanmälda. Först sa jag nej till att de fick titta och jag hänvisade till visningen på måndag men de bodde i Danmark och skulle åka hem igår igen så jag släppte in dem. De verkade väldigt intresserade efter den privata visningen så vi får se, annars är det som sagt ytterligare en visning på måndag. Mäklaren sa att det var en del som hört av sig nu så folk verkar vara hemma från semesterarna nu.

Jag vill passa på att skrika GRAAAAATTIIIIIS till min kära väninna Anna som också hittat sitt drömhus nu! Det är ju nästan kusligt att detta är vår tredje stora resa ihop! (Vi har varit gravida ihop två ggr och nu hus) De flyttar in den 19/10 dvs i samma veva som vi så där rök den flytthjälpen *hehe*
Grattis gumman och tack för allt ditt engagemang och äkta glädje över vårt husköp, nu kan jag ge tillbaka. Ska bli roligt att snacka inredning och kulörer istället för blöjor och 3 åringars busstreck :)


10 Kommentarer to “Allt tar form..”

 1. Emma skriver:

  Megastort grattis till nya huset Åse – och finns det något roligare än att frossa i inredningsplaner??!! Man kan bli helt manisk, I know :). Vad skönt för er med fler kvadrat. Lycka till med allt nu! Kram E

 2. Annisen skriver:

  Åhhh tack vännen, tjoho vi är med hus båda två, sååååå underbart kul och roligt
  att följas åt ytterligare en gång :-)

  Ska bli kul att se våra hus ta form och se utvecklingen, längtar så jag håller på att spricka :-)

  Puss

 3. Cissi skriver:

  Det kommer bli supersnyggt gumman, är helt övertygad om det. Du har så fin smak!
  Men jisses, jag måste ju instämma om att det är nästan kusligt hur sammanträffande det kan vara (tredje resan)…hihihi. Men vad kul, då kan ni tipsa varandra!

  Kramisar

 4. Marie skriver:

  Åh, den där tv-bänken är så snygg, fina linjer liksom. (Kan man säga så? :P) Ska bli så kul att se det färdiga resultatet sen, tror det kommer bli skitsnyggt!

  Oj, lite läskigt med objudna hustittare sådär, men bra om dom är intresserade ju, håller tummarna!

  Kramis

 5. LenaH skriver:

  Mmmmm det blir så fint!! Nu har jag med snöat in på den där TV-möbeln. Stilrent!

 6. Sofia skriver:

  Låter som det kommer bli kanon !!

 7. Snäckan skriver:

  Låter som om det kommer bli snyggt det där! Vi har IKEAs BESTÅ både i v-rum, a-rum och som bästa förvaringsmöbeln under vår trapp och den kan varmt rekomenderas. Kram

 8. Jessica skriver:

  Ja vitt är så snyggt.Jag tycker det är snyggt hos alla andra o kan näästan tänka mej att byta ut mina björk.Dock har vi varit inne i den svängen på möbler tidigare så än så vill jag inte ha vitt igen på alla möbler,men nääästan allt går bra*haha* Det kommer att bli såå snyggt när ni är klara!

 9. Jenny skriver:

  Skitsnygg tapet!! Och Ikeas bestå är jättebra… Vi har en bokhylla och en lång tvbänk plus väggskåp!! jäkligt bra pris har de oxå…

  KramKram!

 10. Rebecka skriver:

  Du har inte tänkt på att byta yrke?…inredningsarkitekt istället!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress