Oj vad varmt det varit de sista dagarna!! Helt otroligt! Och det är bara april än.
Igår var jag och Knickan och shoppade och myste på stan. Härligt! Jag passade på att klippa mig också och jag blev helnöjd! Så bra att låta Knickan vara försökskanin först, jag brukar nämligen ta över de frisörer hon är nöjd med *S*
Vi avslutade med ett besök hos Lis där hon bjöd på kaffe och chokladpraliner! *tack vännen!*

Vi har även köpt nya utemöbler och invigt dem med grillkväll tillsammans med syrran Pia och hennes Leffe. Oj vad man längtar till riktigt varma sköna sommarkvällar med grilldoft i luften nu!

Storasyster har agerat fotomodell igen, Daniel arbetar ju på Springhill som är grossister för kläder (Crossbow, Clara m.m) så Storasyster var modell för underkläder. Hon är en lika stor linslus som jag! *S*

Nu rullar det på en massa här, var och varannan dag är inbokad med något, och det är skönt! Bla ska jag och Lisa träffas på måndag med våra smågryn. Jag och Lisa känner varandra genom en startar eget kurs vi gick hösten 2002.
På torsdag ska jag träffa goa Cissi igen för lite frukost, ska bli kul!
haha, jag bara fikar dagarna i ända! $:

Hej svejs!


Inga kommentarer to “Allt och inget”

 1. Caroline skriver:

  Hamnar hon i katalog för kläderna? Borde hon göra! Söt på bild :)

 2. ann skriver:

  ursäkta mig men vart kom den där smilisen ifrån? den efter klä… måste vara isak som tryckte till;)

 3. ann skriver:

  Och vart köper man dessa söta kläder;) Så söt hon är!! OCH vaddå varmt och skönt! Här har det regnat de senaste dagarna:(

 4. Mamma (mormor) skriver:

  Barnet (och barnbarnen) brås helt klat på sin mamma (mormor)! Puss mina gryn!

 5. Linda - adnillen skriver:

  Wow! Blivande fotomodell tro? Lika vacker som mamma sin ;) ;)

 6. Nina skriver:

  Så vakcer man är, syns att tjejen gillar kameran :)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress