Här har dagen gått i kärlekens tecken! När jag vaknade hade älsklingen ställt en liten present på nattduksbordet, en tatty bear! :-) Han vet att jag älskar dem! han fick bla en stor av mig när han fyllde 28 för snart 2 år sen. Han hade visst varit på jakt efter ett Mia Holgers halsband med alla hjärtans dag tema men inte hittat nåt. (För några dagar sen släppte hon sen smycken med det temat! typiskt då var det försent)

På bröstet stod det

Så det är en gåva som jag får ge lillbebis i gåva :-)

Mina älsklingar fick vars ett paket med kläder och N&M fick vars ett rött plasthjärta med godis i + kinderägg (poppis!) Daniel fick förutom kläder en påse godishjärtan i en alla hjärtans påse och ett choklad hjärta + kort

Kolla in den coola salamin Daniel köpte till frukosten! :-)

Nu är gullet iväg och handlar och jag sorterar tvätt o pysslar. Anna o Patrik kommer över ikväll så vad mer kan man begära på en alla hjärtans dag än att få spendera den med sin familj och i goda vänners lag!

Ha en underbar alla hjärtans dag ni alla!


Inga kommentarer to “Alla hjärtans dag!”

 1. Emma skriver:

  Cool korv! :D

 2. lotta skriver:

  Åh, Tatty Teddy! *älskar* Vill ha!! Vad gullig Daniel är! ;)

 3. Cissi skriver:

  Åhhh…. Så mysigt, vilken läcker nalle. Jag har heller aldrig sett någon liknande tidigare! Ni hade en riktigt kärleksfull alla hjärtans dag. Det blir så, hela dagen gick i kärlekens tecken även hemma hos oss. Små killarna gjorde frukost, mysigt. Sköt om er!!!

 4. maria skriver:

  Oooh, vilken söt salami!! :D Och vilken gullig karl du har!

 5. samira skriver:

  Ha ha salamin var ju jätte cool! Björnen var såååå söt, visste inte att det fanns såna O_O

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress