Är våren här eller är våren här?! OK, fortfarande lite kallt ute men det har varit klarblå himmel här i Skåne i 9 dagar nu! Att vakna på morgonen oh mötas en klarblå himmel är bara sån vitamininjektion så det liknar ingenting!

I Torsdags var vi och bowlade på Big Bowl med Matte & Soffan och hennes bror Jacob. Super najs!!! Jag har aldrig varit på Big Bowl här i malmö men fy bubblan vad coolt!! Att bowla i discomiljö med en massa barer omkring sig är underskattat ;))) Fast duktiga jag drack bara en stor stark á la 5 PTS :-) Och gissa om jag gjorde kvällens roligaste stuntrick då?!!! Jacob rullade iväg sitt klot sakta för att göra sig rolig och givetvis skulle jag göra samma, fast bara i luften (rulla klotet mellan benen) hör till saken att jag TAPPADE klotet och spåniga jag SPRANG efter!!! RAKT ut på banan!!! jag kan säga att har ni sett bambi på isen så har ni sett mig!!! Jag gjorde en vurpa och en kullerbutta i luftemn och slog i marken till mina medkumpaners jubel!!! Vi skrattade så magarna ömmade!!

Igår var jag och daniel och såg ”The Ring” LÄSKIG!!! huuuuuu….
Och om 10 min tar jag öresundståget hem, Daniel ska ha en ”grabb-dag” med Wilmer X på kvällen och jag ska göra massa annat, bla sola och tvätta Rabalder. För Rabalder flyttar hem till mamma idag. Daniels allergi börjar bli sämre :-( Så ikväll ska vi hem till mamma och jag ska sova över så vi ser hur rabbe anpassar sig..
Vi lagar lite god (points fattig) mat ikväll och dricker varsitt rött…. MYS!!!

Puss på er


Inga kommentarer to “Ahhhhhh vår!”

 1. Sofie skriver:

  Vi vill se vurpan i fotodagboken! Matte och jag log åt den hela helgen. *s*
  Men givetvis hoppas även jag att där inte blev några bestående men. Kram på dig Åse!

 2. Nina skriver:

  *S* den vurpan hade jag velat se, kan föreställa mig hur det såg ut, självklart hoppas jag att du inte gjorde illa dig.
  Håller tummarna att det gick bra med Rabbe.
  Kram/Nina

 3. Åsa skriver:

  Big Bowl i Malmö är suveränt för både stora och små! Vi har bla haft våra barnkalas där och funderar själv på att ha mitt kalas där :)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress