Jag började som sagt ta tag i min lägenhet igårkväll. Även om jag vantrivs här nu så inser jag att det bara blir värre av att se smutsen lagras.. så igårkväll skrubbade jag köket från golv till tak! Torkade väggar, lister, luckor, slängde en massa tavlor och annat jag ändå kommer slänga när vi flyttar.
Idag gick jag över badrummet!
Daniel slängde komoden och tvättfatet som tjänat ut och satte in handfatet som fanns här från början. Sen gick jag på väggarna (som består av kakel), skrubbade alla rör, ja dränkte badrummet i Mr Muscle! :-)

Sen gick jag över ugnen med ugnsrengöring och nu blänker den!
Jag köpte glödlampor innan idag för var och varannan lampa här var sönder!
Växter som var halvvissna åkte i soptunnan och nu kan jag faktiskt sätta mig ner med våttorkade golv och bara njuuuuta!


Renskrubbat kök

Ren uuuugn! :-)

Nyuppskruvad vask och skrubbat kakel


Inga kommentarer to “Åhhhh vad jag är duktig!”

 1. Finna skriver:

  Visst är det härligt med nystädat, så länge det varar… vaddå pessimistisk, sorry! Somliga behöver ju inte städa själv längre ;). KRAAAM!

 2. Susanne skriver:

  Vilket mysigt kök ni har. :-)
  Inget går upp mot ett nyskrubbat hem, men det är ju såå svåårt att börja…

 3. Knickan skriver:

  Men gumman, du är sååå duktig!!;-)
  *puss* :kiss:

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress