4 veckor exakt idag, eller 28 dagar. Nice! och lillfis fyllde 11 månader igår.
Efter en strulig morgon där Lillebror inte tyckte man skulle sova längre än till 5-6 så gick vi upp vid 7:45, satte på oss kläder och tog sedan vagnen och gick de 40 minuterna i rask takt till Storebror & Storasysters skola som hade öppet hus idag. Det var smockat av föräldrar där, deras pappa med flickvän (de gifter sig förresten om 2 veckor) var också där och vi fikade lite ihop där. Känns så skönt att vi kommer bra överens nu för tiden och hans flickvän är en jättego tjej som barnen älskar. Skönt!

Vid 12 var vi hemma igen och kunde ÄNTLIGEN inta frukost! (man vill ju bränna maximalt med fett vid promenaden *S* så det blev en brunch) När sen Lillebror ville knoppa lite kröp vi allihop ner i sängen och sov sååååå gott i 2 timmar! När vi vaknade så var Helsingborg helt vitt! Nu ligger här en decimeter snö som de lovat ska försöka sig till två imorgon.

Imorgon fm ska vi till badhuset och simma/bada. De har bla en familjebassäng som är jättevarm och Lillebror myste maxat förra söndagen när vi var där. Sen vid 12.30 så har jag en massage som väntar på mitt gym! Jag LÄNGTAR! Just nu kan jag knappt röra nacken och det smärtar i ryggen (vid skuldrorna) så det ska min massör få råda bot på.

På måndag ska jag fixa naglarna och i veckan tänkte jag träffa både Anna och Annika. Jag och Annika tänkte bla åka och bada med våra kids. På fredag sen är det dags för en provuppsättning av håret inför bröllopet hos frisören! KUL!

Nu ska jag knoppa, är megatrött! Zzzzzzz!

Köss på er alla.


Inga kommentarer to “4 veckor”

  1. Cissi skriver:

    Pussar och kramar från oss i Bjuv till er i stan på ALLA HJÄRTANSDAG!!!

  2. Pamela skriver:

    Massor med kramar på alla hjärtans dag.

  3. Sanna skriver:

    Önskar dig en mysig allahjärtansdag! kramar!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress