Nu är julen nerpackad och julgranen åker ut i morgon!
Känner att suget efter att fortsätta fixa här hemma har kommit tillbaka! Ska surfa lite nytt Cult nu och sedan vid löning ska sovrummet fixas till, efter det får vi ta saker peu om peu, prio ett är ju badrummet som ska helrenoveras!

Vill bara tacka er för att jul och nyårshälsningar och härligt att höra om hur era helger var!
Nu är det ett nytt år, ett oskrivet blad och man undrar ju vad detta året kommer innebära! Vi kommer lägga alla pengar på att få huset som vi vill ha det, även om det kommer ta tid – konstigt nog har jag fortfarande inte kommit på hur man bajsar pengar! Attans!

Nu ska jag njuta av min kopp kaffe i min lilla soffhörna medans det är lugnt och tyst i huset.

Så där ja! Nya manchetter, lite nya fat och lite nya Kub ljushållare beställde jag hos Hemma Hos Tindra! Längtar!


27 Kommentarer to “2008, here we come!”

 1. jenco skriver:

  Visst är det härligt att kasta ut julen! Nu vill man upp med vita bomullsgardiner som fladdrar i ett öppet köksfönster och tulpaner och snödroppar och… just ja vi är ju fortfarande bara i januari ”suck” ;)

 2. Ann skriver:

  ja men lägger ner in tid, pengar och själ i huset man älskar! Så sant så sant…

 3. Malin J skriver:

  Julen får vara kvar några dagar till här hemma, men jag har redan börjat länga till nästa jul eftersom ju vår liksom kräktes inne hihi. Men visst är det skönt när man får bort pyntet allt känns så rent på något sätt.
  KRam

 4. linruz skriver:

  Ja du Åse i morgon ryker grejorna här med.
  Den dan du kommer på hur du bajsar pengar kan du väl delge mig med….ääälskar att shoppa så det behövs….fniss

  Ska kolla in sidan du länkade nu..vi ses Kram

 5. Azala skriver:

  God fortsättning på det nya året!

  Imorgon packas julen ner här, tänk att det är alltid så mysigt att plocka fram, men så skönt att ta bort det! ;)

  KRAM!

 6. Ulrica skriver:

  Åh, har du hunnit redan?!.. jag älskar julen massor men nu vill jag också packa ner den för den här gången. Jag suktar också på inredningsbloggar och har ett trevligt presentkort att utnyttja i en lokal butik så jag längtar tills de får in lite härliga vårnyheter :)

  Jag hoppas ni har en toppenhelg. Jag och sambon har precis trotsat vinterstormarna här och tagit en riktig långpromenad… superskönt!! Ikväll blir det pasta och vin hos grannarna *mums*.

  Varma kramar

 7. cathrine skriver:

  Oj, dansar ni ut julen redan, vi väntar till Tjugondedag jul vi. Man behöver ju visserligen inte ha tomtar i hela huset för det, men ljusstakarna och stjärnorna är så mysiga :)

 8. Ulle skriver:

  Här åker julgranen i morgon, sedan är den glada julen slut:) Lika rolig som det är att pynta för julen är det att få plocka undan allt igen, blir så ”rent” på något vis.

  /Ulrika

 9. liasandersson skriver:

  Jag vill oxå ha ut julen! Men helt ärligt så orkar jag inte… så den får va kvar ett tag till :-)

 10. vickantikkan skriver:

  VÅRfint … suck :)

 11. vickantikkan skriver:

  jag vill oxå hem och göra årfint nuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
  cultgrejorna är vekligen fina, när jag slängt allt gammalt skräp vi samlat på oss under åren ska jag fira med att shoppa loss lite nytt =)

 12. louise skriver:

  hej vännen!

  du.. vecka 3 kommer vårens krukor o tillbehör från Cult in hos råå blomman!
  Nu ska jag oxå packa ner julen, är trött på den nu!

  Kram!!

 13. Snigla skriver:

  Nä visst är det intressant… när man ser på andra ser det så lätt ut att bajsa pengar.. men oavsett hur mycket man tar i själv kommer bara skit …

  Hoppas ni får ett underbart 2008 med mycket mys, kärlek, hälsa och välstånd..ser fram emot att se förändringarna i ert fina hus vartefter :D

  Kramen

 14. Sara skriver:

  Hej!
  Ha ha ha! Du kan väl höra av dig när du kommer på hur man bajsar pengar!! Det är något jag också skulle vilja kunna!! Konstigt att de alltid behövs, pengarna alltså!
  Ha en skön helg!/ Sara

 15. Labolina skriver:

  Julen får finnas kvar här tills imorgon, men sen åker den ut! (eller ner i förrådet i alla fall). Jag längtar så efter att få uppleva året 2008. Det kommer med stor sannolikhet bli ett år fullt av upplevelser… *längtar*

 16. jenn skriver:

  Även här åkte julen ut idag. Eller tja.. en del har åkt ned under veckan. Lika mycket som jag älskar att sätta upp allt och gå om kring i det och mysa och insupa julig atmosfär, lika mycket vill jag snabbt få bort allt när julen väl är över. Granen barrade dessutom nått så förbenat och lillasyster vart bara på och petade på den HELA tiden.
  NU är det stora dilemmat här vad det skall bli för gardiner i vardagsrummet ;-)
  *kram*

 17. Tina skriver:

  Fnissar glatt åt kommentaren med pengarna…undrar själv hur man skulle kunna få till det…?!? Lovar att berätta om jag kommer på nåt bra sätt!

  Ser framemot era renoveringar! Bor ju i hyreslgh, men man kan alltid göra små projekt ändå!

  Kram och god fortsättning på 2008!

 18. camilla_k skriver:

  Tack för tipset om Tidrabutiken! Den hade jag missat. Hittade mina Pausfat som jag letat efter…så här ska beställas *trots att de var jäkligt dyra!*

  Kom på att jag inte har talat om att jag lagt in ditt recept på saffransbröd med mandelmassa på min receptsida…det var ok eller? *himlans saftigt och gott bröd..bättre än lussekatterna* Jag länkade givetvis till dig!

  God fortsättning! Ser fram mot att få följa era fortsatta renoveringsprojekt! //Camilla i Motala

 19. Godisfrun skriver:

  Jag håller på att packa undan julen nu, granen åkte för en stund sen. Går och småplockar lite nu. Brukar ju göra det nyårsdag men idag hade vi besiktning och det gick bra. Köparna ska lämna definitivt besked senast onsdag. Sen är det 1 mars som vi ska vara ute. Får börja packa nu. puh!har ju samlat på sig en del, hehe

  Jaha, hemma hos Tindra var ny sida för mig. haha, lättare att beställa över nätet än leta i affärer. (latmask, jag är, jaaaa).
  Brukar kolla Mias online på cult annars, men Tindra sidan var oxå bra.

  mannen har sovit borta EN natt och det är jätteskönt att han är hemma över helgen, men nästa vecka ska han vara borta FYRA nätter. Hmm, ja det får ju gå.

  ha en mysig helg.

  Kramar

 20. lothan skriver:

  Hoppas att ni får en mysig helg! Kraaaaaaaaam

 21. thereseochtyra skriver:

  Hello! Jag har oxå packat ner julen i källaren och granen åkte även han ut med buller och bång. För huuur myyysigt det än är att packa fram allt juliga så är det minst lika skönt att plocka bort det:) men en sak kan vi väl ändå vara säkra på den kommer tillbaka:-)

  många kramar och ett gott nytt 2008

 22. mammalisa skriver:

  Hej!
  Vi har haft en bra jul, mkt i början med besök som avlöste varandra men efter juldagen har det varit lugnt och skönt. T har jobbat lite denna vecka men hunnit med att ta A till badhuset. Vi var där hela familjen också för en vecka sedan, mysigt. var på Karslundsbadet (eller vad det heter) i L-krona. Vatten rutchkanor o bubbelpool, det saknar Hbg väl..? Idag är det ju riktigt skitväder så vi har varit inne hela dagen, trist…Nu ska vi äta hemgjord pizza med parmaskinka o pinje. Hoppas den blir god. Ett glas vin till fixar det annars. Kram!

 23. Margitha skriver:

  Här ska julen bort nästa vecka eftersom jag jobbar i helgen…
  Ha en bra helg Åse med familjen

 24. Pjodden skriver:

  Det blir ett bra år!! =) Ha en mysig helg för det ska jag ha.. Kramen!

 25. B-M skriver:

  Mina julprylar blir nedpackade i morgon…Visst är det konstig – lika kul som det är att ta fram allt innan jul lika skönt är det när man får plocka bort det ;-) Ha en bra helg! Kraaam

 26. Pia B skriver:

  Ja min julgran åkte ut idag, känns lite skönt för nu siktar jag mot våren och ljusare dagar:)

  Ha en toppen helg Åse! kramar Pia

 27. Helena skriver:

  Hoppas att ni får en härlig helg. SJälv är jag snart på väg till dagis efter en lååång *S* arbetsvecka på tre dagar. Lagom inskolning för mig :)

  Kramen

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress