Jag tycker våra fyra barn har märkliga, numerära sammanträffanden.

Jag har som sagt tre barn födda 4 november. De är alla fyra födda några minuter efter helt klockslag: 11:02, 18:06, 13:02, 13:09. Lillan och Storebror delar dessutom samma minutantal (xx:02)
Deras personnummer är även de ganska lika. Lillebror och Storebrors personnummer slutar båda på 15. Lillan och Storasyster har 51, 61 och 62 i sina fyra sista. Lätt att komma ihåg.

Smått lustigt.


13 Kommentarer to “Nummer”

 1. Åse skriver:

  Lustigt det där när ett å samma datum dyker upp hela tiden! Coolt!

  [quote comment=”1323″]Det var ett roligt sammanträffande! Jag och sambon har datumet fredagen den 13:e som ett datum som ständigt dyker upp. Han föddes då, vi flyttade ihop det datumet (när vi firade tre månader) och firade dessutom vårat första år tillsammans just det datumet. Inget planerat, det har bara blivit så. Det har blivit mitt favorit nummer till och med, ingen skrock här inte :) Kram Sandra[/quote]

 2. Åse skriver:

  Då fick du också en som kom tidigare och en som senare ;)
  Twinsen var beräknade till den 4 december men kom 4 november och lillan var ju beräknad till den 26 oktober men kom 4 november så inga av dem skulle ju _egentligen_ vara november barn;))

  [quote comment=”1322″]Ha ha, ja det var lustigt att de alla är födda straxt efter ett helt klockslag. Ser att fler har kommit att reflektera över siffrorna kring sina barn. Så då måste ju jag också göra det… Mina barn har också ganska lika fyra sista siffror. Båda var beräknade till den 29:e fast olika månader. Lukas till den 29 november, föddes 24 nov. Elsa till den 29 maj, föddes 2 juni. Och själv är jag ju född två dagar efter dig (26:e) i juni 1973 ju!![/quote]

 3. Sandra skriver:

  Det var ett roligt sammanträffande! Jag och sambon har datumet fredagen den 13:e som ett datum som ständigt dyker upp. Han föddes då, vi flyttade ihop det datumet (när vi firade tre månader) och firade dessutom vårat första år tillsammans just det datumet. Inget planerat, det har bara blivit så. Det har blivit mitt favorit nummer till och med, ingen skrock här inte :) Kram Sandra

 4. Angelica E skriver:

  Ha ha, ja det var lustigt att de alla är födda straxt efter ett helt klockslag. Ser att fler har kommit att reflektera över siffrorna kring sina barn. Så då måste ju jag också göra det… Mina barn har också ganska lika fyra sista siffror. Båda var beräknade till den 29:e fast olika månader. Lukas till den 29 november, föddes 24 nov. Elsa till den 29 maj, föddes 2 juni. Och själv är jag ju född två dagar efter dig (26:e) i juni 1973 ju!!

 5. Ullis skriver:

  Skönt med samma nummer när det gäller att hålla reda på fyra barns personnummer! Det är respekt att hålla isär alla nuffror på barnaskaran. :) Jag jobbar på bank och träffar dagligen folk som har väldigt svårt att komma ihåg sina barns personnummer.

 6. Åse skriver:

  varför blir jag inte förvånad? hahahaha :)) Puss

  [quote comment=”1312″]Lite lustigt. Jag sitter och småler och tänker, jag har inte någon koll på när mina barn är födda. Alltså inget sifferminne alls :-)

  Det enda jag minns är att de är födda på natten och morgonen. Exakta klockslag minns jag som sagt inte. Vet inte ens när jag själv är född.

  Det blir till att plocka fram pappren om jag ska ha koll.

  Kramisar[/quote]

 7. Åse skriver:

  Haha ja det har du rätt i ;)

  [quote comment=”1314″]Visst är det kul med nummer ;)

  Alla dina fyra barn har ju dessutom både 04 & 11 i sina födelsedatum ;)
  För visst är lillebror född den 11:e[/quote]

 8. Madde skriver:

  Visst är det kul med nummer ;)

  Alla dina fyra barn har ju dessutom både 04 & 11 i sina födelsedatum ;)
  För visst är lillebror född den 11:e

 9. Åse skriver:

  Jag har samma sista som tjejen vi köper huset av! :)) (jag är uppvuxen med henne, gått i samma klass)
  Sen har jag 39 i mina sista och Daniel också :)

  [quote comment=”1311″]Jag har jättesvårt att komma ihåg storasysters sista siffror. Jag blandar nästan alltid ihop de första två och de sista.
  Själv har jag enkelt med första paret spegelvänt till slutet. Dessutom har jag samma sista siffror som min svärmor! ;-)[/quote]

 10. Cissi skriver:

  Lite lustigt. Jag sitter och småler och tänker, jag har inte någon koll på när mina barn är födda. Alltså inget sifferminne alls :-)

  Det enda jag minns är att de är födda på natten och morgonen. Exakta klockslag minns jag som sagt inte. Vet inte ens när jag själv är född.

  Det blir till att plocka fram pappren om jag ska ha koll.

  Kramisar

 11. Ellen skriver:

  Jag har jättesvårt att komma ihåg storasysters sista siffror. Jag blandar nästan alltid ihop de första två och de sista.
  Själv har jag enkelt med första paret spegelvänt till slutet. Dessutom har jag samma sista siffror som min svärmor! ;-)

 12. Lina skriver:

  Visst är det skoj med nummer, ganska nöjd med mitt egna personnummer faktiskt :-D

 13. annah skriver:

  Jag älskar nummer! Kanske kommer ihåg det från när Milton skulle födas. Ville ju helst undvika vissa datum… vilket han duktigt gjorde ;)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress