Så är min underbara ungar hemma igen! Såååå skönt! Känns tomt här veckan de bor hos sin pappa :-( Storasyster lade sig i soffan och så tittade hon på Daniel och sken upp: Vad söt du är! sa hon och vi skrattade allihopa ;) Känns underbart att barnen älskar honom och att han är så fantastiskt go mot dem.. och inte bara snäll utan han är verkligen intresserade av dem och det dem säger och tycker..
Om exakt två månader så flyttar vi! Vi var och kollade i lägenheten och de hade tapetserat nu, det var bara den blå fondväggen som var kvar.

Datorn är nyformaterad.. den har varit så bråkig sista tiden men nu verkar allt funka! Min FTP lade av, spelade ingen roll vilken FTP klient jag använde, filerna fördes inte upp ordentligt.

Daniel kom hem från Sthlm igår, han har jobbat däruppe Onsdag-Lörd.. Men vid 11 tiden igår morse ringde han sömndrucken och berättade att han försovit sig och missat flyget! ja så går det när man är ute och festar :-) Fast han kom med tåget 12.20 så det löste sig.

Måste se reprisen av ”The Bachelor” ikväll, minen Andreas gör när Marie L tackar nej till rosen är för kul! :-) Fast nu tittar älsklingen på Förnimmelse av mord och jag har gått in till datorn.. får såna mardrömmar av den serien så jag vill inte titta på den. Har respekt för sådana saker och det känns faktiskt inte bra att titta.

Baj baj!


Inga kommentarer to “2 månader kvar!”

 1. Lotta skriver:

  Kul att gullungarna är hemma igen! :)

  Kan hålla med dig om att ”Förnimmelse av mord” är läskigt. Jag vill inte heller se på det, jag har stor respekt för sånt och oftast så drömmer man mardrömmar efter…. :(

  Kramar/Lotta

 2. Cissi skriver:

  Hej gumman!
  Ahhh, så gulligt sagt av Michelle…
  Tack för i fredags, det var mysigt att ”bara få vara” och prata om allt och ingenting. Jag måste ju erkänna, det klär dig verkligen att vara gravid, så fin mage.
  Kram på er allihop!
  Ps. massagen får vi ta en annan dag.Ds
  K.R.A.M. //Cissi

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress