Känns onekligen konstigt att i morgon börjar vår framtid i huset. Känns stort! Att köpa hus har varit vårt mål ända sedan vi träffades. Vi är båda uppväxta i hus. Daniel nere i Bjärred och jag har bott i hus både i Viken och här i Helsingborg.
Kanske och förhoppningsvis bor vi kvar tills minstingarna är utflugna vilket kanske blir om en tjugo år :)
Att ha känt att ”vi bor nog inte här så länge” har ju onekligen färgat ens glädje över inredning etc. Visst har man i början tyckt att det varit roligt att måla, tapetsera och köpa lite nytt men efter ett tag så accepterar man det som man eg vill fixa till för ”vi ska ju inte stanna så länge”.

Det var en härlig känsla redan första gången vi klev över tröskeln till huset. Egentligen förälskade vi oss redan när vi såg det på Hemnet. När vi gick runt och tittade så såg vi alla möjligheter, vi såg oss själva där och det kändes som Hemma.
Vi har tittat på några hus under åren men aldrig att den känslan infunnit sig. Vi har varit i flottare och nyare hus med ny tjusig inredning men inte att vi kände så då ändå. Jag ser så fram emot att få göra detta huset till vårt i alla detaljer, få bygga ett kök som är helt anpassat efter våra behov, ett badrum som är precis så som vi vill ha det, fixa, måla, tapetsera, måla fönster etc. Sen att vi länge velat bo i det området (ända sedan vi tittade på ett hus där för 3 år sedan) gör det ju inte sämre! Nära stan, makens jobb, min syster m.m.

Äntligen!


8 Kommentarer to “1 dag kvar”

 1. Cactusvit skriver:

  Vilken rolig tid ni har framför er med flytt, även om just flyttningen är mindre rolig. Hoppas allt går bra för er, ser fram emot att få se hur huset växer fram allt eftersom ni sätter er prägel på det. Kram Maja

 2. Emma skriver:

  Tjihoo gud så mysigt – lycka till!! :D

 3. Annisen skriver:

  Så underbart gumman, tänker på er i morgon.
  Slå en pling om ni är där och man kan komma förbi en stund :-)

  Puss puss

  Löv you!!!

 4. Pia Brevenskär skriver:

  Ja det måste vara en underbar känsla att få flytta till erat hus. Jag är själv uppvuxen i villa och kan säga att jag saknar det så enormt mycket. Att växa upp på det sättet är ju den största friheten.

  Kramelikram

 5. Malin B skriver:

  Vilken härlig känsla, precis som det ska vara – då kan ni vara säkra på att ni hittat hem!

  Det är så kul att följa din planering och se resultaten!

  Hoppas morrondagen snart är här för eran skull – för man vill ju komma igång!!

  **rkamisar**

 6. Marie skriver:

  Åh, vilken glädje det var i det inlägget :) Det är nära, nära nu. Vad roligt! Här har vi äntligen flyttat färdigt, nycklarna lämnades över i fredags så nu återstår bara att fixa och dona här hemma, det roliga alltså =)

 7. Madde skriver:

  Det ska bli kul att få se huset bli precis som ni vill ha det

  Även om vi bor i stort hus nu tror jag faktiskt inte att vi kommer bo här tills barnen flyttar ut

 8. Alexandra skriver:

  1 dag bara!!! Tyckte inte det alls var länge sedan du berättade att ni köpt hus.

  Det är verkligen något speciellt att flytta till någon som är ens eget, jag kan inte ens tänka tanken att vi skulle flytta från vårat hus nu när vi äntligen har fått det som vi velat nu när allt så gott som är renoverat.

  Ska bli spännande att se hur allting blir i huset sedan när ni har kommit i ordning!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress