Först och främst vill jag börja med att säga TACK till alla mina besökare här! Underbar-domänens besökarantal växer ständigt och jag får så mycket feedback av er att det är helt otroligt! Så många snälla ord, pepp på min viktsida tex, kommentarer och synpunkter på allt som händer i mitt liv. Jag försöker svara på alla kommentarer och gästboksinlägg men ibland är det svårt att hinna med. Men nu VET ni iallafall att jag är såååå glad för allt stöd och all er tid ni lägger på att besöka mig :-) Mega-bauta-stor kram till er alla! :*

Luggen ja, jag har faktiskt börjat vänja mig och nu trivs jag riktigt bra! Först kände jag inte igen mig själv och det kändes som någon målat pannan svartbrun :D

Så här ser man ut när man ska visa mamma hur man ser ut i ny frilla

Idag firar jag och Daniel 1 år som förlovade!
Oj! säger jag bara… 1 år redan?

Våra ringar i vitguld

Och apropå förlovning och därmed bröllop så var vi hemma hos svärmor igår. Hon har berättat om ett halsband som är arvegods från hennes mamma som hon trodde skulle passa till min klänning och det var sååååå fint! Jag funderar ju på att ha blått i mina blommor (helst benvitt och gråblått) och detta halsband hade blåa stenar och såg så gammeldags och tjusigt ut! jag såg ut som en tsarinna i det :-)
Fick även låna en minkjacka i ljus nougat att ha till klänningen, det är ju trots allt mars och jag har inte funderat över ytterkläder innan.
Nete håller även på att sticka två jättesöta tröjor till de stora barnen och så har hon köpt en tröja i GBG till Lillebror som han fick igår eftersom annars är den för liten om han skulle fått den samtidigt som N&M! En söt liten skarf (stavas det så?) fick han också till! :-)

Present från farmor

Anna, Patrik och Noah var här i lördagskväll. Vi å tacos, drack vin, skumpa och whiskey *S*

Tjena kompis, snygg bil du har!

Ska vi ta oss en sväng?

Stolta pappor med sina söner

Vi firade bla deras 1:åriga bröllopsdag i efterskott och vår 1:åriga förlovningsdag i förskott och såklart att Daniel fårr nytt jobb! Pratade givetvis en hel del om bröllopet eftersom Anna är så involverad (Hon ska vara vice värdinna) Att planera bröllop är halva grejen, såååååå kul!!
Anna o Patrik har ju en underklädessajt och Anna frågade om jag var intresserad av en korsett som bröllopspresent.
Jaaaaaaaaaaa, den var urtjusig! :-) Under klänningen kan jag inte ha den antagligen för klänningen är så tajt men man kan ju alltid byta om sen *S*
Och med det kom vi fram till hur vi ska spendera natten! *asgarv* Vi har ju tidigare sagt att njaaaaaaae, vi lägger hellre pengarna på något annat än ta in på hotell på natten men efter att ha bollat fram och tillbaka igår så kom vi fram till att det _ska_ ju vara lite högtidligt så efter rekommendationer så ringde jag till Hotell Mollberg, ett vackert hotell nere i City. Eller rättare sagt först slungade jag iväg ett mail och efter en stund tänkte jag: Äh jag ringer istället!
Och efter att ha presenterat mig så ramlar poletten ner på henne och hon utbrister glatt Men heeej Åse!! jag står precis här och ska svara på ditt mail!!
Sånt gör en glad! Bra service alltså och glad personal!
Kontentan är att de hade ett bröllopspaket som var mkt prisvärt och vi ska titta på sviterna på söndagkväll.

Snart dags för IRL träff i Stockholm! Ska bli så KUL!


Inga kommentarer to “1 år idag”

 1. Sanna skriver:

  Glömde ju säga GRATTIS!!” Hur läser jag?? *förvirrad* Grattis i efterskott gumsen iaf ;) kramis

 2. maria skriver:

  Grattis på 1-årsdagen!
  Och vad fin du blev i nya frisyren!

 3. Finna skriver:

  Grattis på 1-årsdagen! Wow, vilken korsett!!! Verkligen snygg!!!

 4. Lisa skriver:

  GRATTIS på er 1 års förlovningsdag!!!!!!!

  Jag tycker du är jättefin i luggen. :-D

  Vart har dem köpt den fiskmönster tröjan till Noel. Jag har varit på jakt efter en sådan till Ville men inte hittat :-O

  Massor av kramar

 5. adnillen skriver:

  *busvisslar* Du kommer vara en riktig snygging på bröllopsnatten alltså ;)

  Mycket fina underkläder de fanns på den där sajten ju!!

 6. Sanna skriver:

  Åhhh va härligt! En sån där Pippitröja har Gustav med! han fick det när han föddes, fast hans är hemstickad. Nu börjar den bli för liten *buhuu* Ni kommer att få ett rent sagobröllop! :D KRAm och tack!

 7. Ulrica H skriver:

  Vilka vackra ringar ni har, silver är så läckert!! Grattis till er båda på er dag idag!!

  Du tackar för våra visiter.. du ska veta att det är ett rent nöje att kika in här så ofta man kan. Jag brukar ta en titt på mina favoriter när jag väntar på att ekonomiprogrammet ska tänka klart eller utskrifterna är på väg.. på så vis blir jobbdagen så kort och bra :)

  Kram på dig.
  Ulrica

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress