Vår lille Chili är verkligen sååå go! Jag vet av erfarenhet (har haft en drös katter under årens lopp) att det faktiskt inte alltid är så att man klickar med sin katt, men vår lille mis är helt underbar! Tuff som en bandyboll samtidigt som han är sååå social och kelen, accepterar att de små är på honom mycket utan att bli rädd eller aggressiv. Sover gott om nätterna och är faktiskt bara till glädje!


9 Kommentarer to “”

 1. Kristina skriver:

  Behöver jag skriva mer:
  ÄLSKAR KATTER!!:)
  Katt skulle man va;)

 2. Malin B skriver:

  Älskar katter, har två stycken. Ingen är den andra lik när det gäller missar och det är ju det som är det charmiga. Eran lilla snuttis är sååå söt, gooos!

 3. Hanna skriver:

  Vad härligt! Är själv väldigt allergisk och rädd mot pälsdjur men försöker att låta sonen träffa djur så mycket det går, tror de kan vara till stor glädje!!:)

 4. jack skriver:

  *Nära Köpenhamn.*

 5. jack skriver:

  Mysigt med kise! Passar just nu grannarnas dito.
  Härligt med alla missade inlägg också. :) Jag blir alltid så uppiggad här hos dig och det ska du ha tack för! Man ska INTE underskatta det ‘ytliga’ i livet. Tänk så otroligt bra jag (du?) har det som slipper oroa mig för att bli utan mat på bordet, krig och sjukdomar. Jag är så lycklig att jag slipper knuten i magen sedan lillebror blev fixad och nu helhjärtat kan ägna mig åt väggfärger, nytt kök, pyssel och bloggelibloggare. :D Dessutom jag jag numera också tänka mig att bo i Skuånelann efter vår dryga månad i Lund. När Köööbenhavn.
  KRAM

 6. Maja skriver:

  Åh jag älskar både katter och hundar! Har svårt att kalla mig nåt av det som en del människor kan. Men visst är det speciellt med små kissar, så söt eran är också.

 7. Susjos skriver:

  Hejdär! Fin blogg du har,och en underbar katt!! :)

 8. Jenjo skriver:

  Åh så härligt. Det är just det som jag gillar med katter… Att de är så egna…
  Själv har jag två stycken. Den ena är kärvänlig och go och vill bara vara i famn, på dagtid. På nätterna märker man aldrig av honom. Den andra ser man bara på dagarna när han äter och busar (vill aldrig vara i famn), men på nätterna kommer han kravlande och ska sova mitt mellan mig och min sambo! :)

  • Åse skriver:

   Haha ja där ser man, de kan vara så olika!
   Jag har som sagt haft en drös katter men den som varit mest underbar (fram tills nu kanske??;) är vår siames vi hade när jag växte upp, min mamma lär hålla med, hon har haft massor av katter efter honom men ingen som Sesam! Han var one of a kind!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress